E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfadb-X Markets VarantlarDeutsche 66 yeni varant ihraç ediyor ---

Deutsche 66 yeni varant ihraç ediyor

Deutsche 66 yeni varant ihraç ediyor
19 Kasım 2012 - 14:18 borsagundem.com

Deutsche Bank db-x Markets 66 yeni varant ihraç ediyor

Deutsche Bank db-X markets'ın mevcut dayanak varlıklarına bağlı 66 yeni varantı, 20 Kasım'dan itibaren piyasada işlem görmeye başlıyor. Yeni ihraçla birlikte Deutsche Bank db-X markets'ın piyasada işlem gören toplam varant sayısı 193'e ulaşıyor. Kasım başında orta ve uzun vadeli yatırıma olanak sunan iskontolu sertifikaları ihracının ardından db-X markets mevcut dayanaklara bağlı yeni varantları ihraç etmeyi de sürdürüyor.
Deutsche Bank'ın yapılandırılmış araçların ihracından sorumlu platformu db-X markets, Deutsche Securities Menkul Değerler'in piyasa yapıcılığını üstlendiği 66 yeni varant ihracı gerçekleştiriyor. 16 farklı dayanak varlıkta gerçekleşen bu varant ihracıyla birlikte db-X markets'ın piyasada işlem gören toplam varant sayısı 193'e yükseliyor. Böylece, db-X markets bugüne kadar 17 farklı dayanak varlıkla, toplam 592 varant ihraç etmiş olacak.
Sektördeki öncü konumunun bilinciyle hareket eden db-X markets, gerçekleştirdiği yatırımcı eğitimleriyle bu ürünlerde başarıya ulaşmanın formülünün sürdürülebilirlik olduğunun altını çiziyor. Bugüne kadar Türkiye genelinde 10 farklı ilde, 350'nin üstünde eğitim semineri, konferans ve toplantı düzenledi. Bu yeni varant ihracının hemen ertesinde de hem varant hem de iskontolu sertifika hakkında daha kapsamlı bilgi sunabilmek amacıyla yeni seminerler İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)