E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfadb-X Markets VarantlarDeustche Bank Türkiye'yi dolaşacak---

Deustche Bank Türkiye'yi dolaşacak

Deustche Bank Türkiye'yi dolaşacak
06 Aralık 2012 - 16:03 borsagundem.com

db-X markets uzun vadeli yatırım araçlarını ve iskontolu sertifikaları anlatacak

Türkiye’nin ilk varant ve iskontolu sertifika ihraççısı Deutsche Bank db-X markets, aracı kurumlar, yatırımcılar ve banka çalışanlarına yönelik ücretsiz eğitimlerine Aralık ayında devam ediyor. 6 Aralık’ta Ankara’da, 11 Aralık’ta İzmir’de, 12 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek eğitimlerde bağımsız piyasa uzmanı Ali Perşembe uzun vadeli yatırım araçlarını ve İMKB’de işlem gören iskontolu sertifikaları anlatacak. Türkiye’de vadeli işlem piyasalarının gelişmesinde bulunduğu katkıyla öne çıkan Ali Perşembe, kendisine has eğlenceli tarzıyla bireysel yatırımcılara seslenecek.
İki bölümden oluşan eğitim seminerlerinde yapılandırılmış araçlar dünyasında kaldıraçlı ürünler ile yatırım ürünlerinin farkı, hisse senetleri ile iskontolu sertifikaların karşılaştırılması, iskontolu sertifikaların temelleri, avantajları ve riskleri gibi konulara değinilecek. Ayrıca konuyla ilgili gerçek hayattan örnekler de ele alınacak. Ücretsiz seminere katılımcılar 0212 319 03 50 numaralı telefondan veya [email protected] mail adreslerinden kayıt yaptırabilirler.
Hisse senedi veya endeks gibi bir dayanak varlığı güncel fiyatının altından alma fırsatı veren iskontolu sertifikalar 9 Kasım’dan beri İMKB'de işlem görüyor. İMKB30 endeksi ve GARAN dayanaklarına sahip iskontolu sertifikalara ek olarak Aralık ayının ortasında ISCTR, dayanak varlığı HALKB, EREGL ve THYAO olan iskontolu sertifikalar da piyasaya sunulacak.
Eğitim tarihleri
Ankara: 06 Aralık 2012, Perşembe / Swiss Hotel
İzmir: 11 Aralık 2012, Salı / Swiss Hotel Efes
İstanbul: 12 Aralık 2012, Çarşamba / Point Hotel Gayrettepe
Eğitim programı
18.30 – 19.00 Karşılama
19.00 – 19.45 1. Bölüm: Uzun Vadeli Yatırım Araçlarına ve İskontolu Sertifikalara Giriş
19.45 – 20.00 Kahve arası
20.00 – 20.45 2. Bölüm: Gerçek Hayattan Örnekler, Senaryolar ve soru - cevap

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)