E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVali açıkladı: İstanbul'da yeni yasak---

Vali açıkladı: İstanbul'da yeni yasak

Vali açıkladı: İstanbul'da yeni yasak
13 Kasım 2020 - 17:39 borsagundem.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada pazar yerlerinde sigara içilmesinin yasaklandığını belirtti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Sevgili İstanbullular,

Maskenin doğru ve sürekli kullanımını temin amacıyla İstanbul genelinde tüm pazar yerlerinde sigara içilmesi yasaklanmıştır. 

#SağlıkİçinHepimizİçin kurallara uymak, vazgeçilmezdir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Katil13 Kasım 2020 22:29

    Aynen kardesim maketlerdede sebze meyve secerlerken marketlerin tezqahlara koyduqu eldiveni takmayip ciplak elle secenler yuzunden birqun katil olucam

  • Mucise Reis ;)13 Kasım 2020 22:17

    Herkeslerin evine muhtarlar aracılıgı ile bırakırsın  aylık 3 bin tl. sonra  kapatırsın insanları evlerine 2 hafta... sonra hoop, herşey ciddi biçimde iyileşir.. zart zurt kanun çıakrtıp, milelte  ceza kesmek devlet hizmeti deildir. asıl devlet kendini, gösterecekse, her haneye verir nakıt para. işsizi, çalışanı, çocuğu kapanır 3 hafta evine. kimsede aç kalmaz. kimse para için dışarda bulunmaz. herkes evde oturur. hem hastaneler boşalır, hem bulaşka diplere vurur, hemde sağlıkçılar dinlenir, hem polislerde biraz rahat nefes alır...  bana kimse çıkıpda, hukumet olarak covid önlemi aldık, işletiyoruz demesin. Bunlar belediye işleri, devlet nerede peki ? devlet ne zaman babalını gösterecek ?

  • Vatandaş14 Kasım 2020 14:41

    Güzel söylersinde hazine de paramı var, merkezin rezervleri kuru tutacaklar diye dip yaptı, oysa hukuk alanında reform yapabilselerdi, kimse düşüncelerinden dolayı hapse atılmasaydı ekonomi zaten böyle olmazdı.Şimdi kalkmışlar reform yapacağız iyide 20 senedir niye yapmadın diye sormazlar mı?

  • muck13 Kasım 2020 22:13

    Önlem yok, adma gibi destek yok, adam gibi hizmet yok... o yasak.. bu yasak.. şu yasak... ceza, para cezası, uyarı , yaptırım.. Milletin devleti, evde çocuna bak maaşın ne ise yüzde 70 i ben veririm der.. bizimki, sigara içme yasak, akşam sokağa çıkma yasak.. milletin devleti maske verir bedava, bizde masken yok yasak, maske takmazsan yasak... milletin devleti aylık para verir, dışrda çalışmas paran yoksa git evine otur der, bizde yaşın bilmem kaç  çıkmak yasak, iş arıyorsun ama saat 14 den sonra dışarı çıkma yasak, neymiş iş yerin var işletiyorsn serbest. iş arayan ne etsin ? bedava işler, yasaklarla gelen bedava denetimsel işler, sorumluluk vatandaşta, hem para kazansın, hem geçinsin, hem borç ödesin. devlet bedava işleri yapsın. kovid testi bile 252 tl özelde, devlette yokken bazı yerlerde

  • Çok güzel ama13 Kasım 2020 21:06

    Yasak mı? Bu memlekette kontrol eden olmadıkça bu yasak yazıda kalır. Önemli olan kontrol etmek ve uymayana ceza yazmaktır. Ayrıca pazarda ağzı açık cazgır gibi bağıranlara ne demeli zabıta bile kontrol etmiyor. Uyarmıyor.