E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVaka sayısı tekrar üç haneli rakamlara geriledi---

Vaka sayısı tekrar üç haneli rakamlara geriledi

Vaka sayısı tekrar üç haneli rakamlara geriledi
30 Mayıs 2020 - 20:47 borsagundem.com

Türkiye'nin günlük korona virüs tablosunda günlük test sayısı bugün 3 bin arttı. Vaka sayısı tekrar 3 haneli rakamlara geriledi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre son 24 saatte korona virüs teşhisi koyulan hasta sayısı 983. Gün içerisinde 39.230 yeni test yapılırken Kovid-19 taşıyan 1.021 kişi sağlığına kavuştu. Son 24 saatte korona virüs sebebiyle 26 kişi hayatını kaybetti. 

Sağlık Bakanı Twitter mesajında toplam test sayısındaki gelişmelere ve vaka sayısındaki düşüşe dikkat çekti. Fahrettin Koca mesajında sosyal mesafe önlemlerine uyulmasının altını çizdi.

 

Restoran ve kafeler açılıyor yeni dönem başlıyor

 

Çin'den heyecanlandıran aşı açıklaması: ™ oranında başarılı

 

Kapalıçarşı, 1 Haziran'da açılıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cahapalı örümcek31 Mayıs 2020 14:02

    Vücudumu eve kapatırsınız ama beynimi asla!!!!

  • Türk.31 Mayıs 2020 04:20

    Ey İstanbul ahalisi gördünüz bir şerefsiz neler yaptı. Yakında simsiyah bulutlar kaplayacak İstanbul u bakalım o zaman sizi o tekmeyi atan kurtaracak mi.

  • Türkoğlutürk 31 Mayıs 2020 10:00

    Demekki sana göre kordona nedenide AKP.

  • Hoca31 Mayıs 2020 09:08

    Abi sen ne iciyon? Şizofren misin, kafayı mı yedin? Belediye başkanının dünya çapındaki salgın hastalikla, hava durumu ile ne alakası var? Ortaçağ yobazlara gibi cadı avına mı çıkacaksın???

  • car30 Mayıs 2020 23:40

    65 yaş üstüne yapılan eziyet ruandada,   polonyalılara , yapılmamıştır.bunlarda aklı başında kendini nasıl koruyacağının bilincinde olan  insanlar ??????* hemen acil olarak düzeltilmeli. ??????????

  • Pala30 Mayıs 2020 22:46

    Yeni vaka sayısı hala yüksek. Aklı olan avm, pazar, otel, havaalanlarından uzak dursun.ozellikle istanbul, İzmir ankara

  • istanbullu 30 Mayıs 2020 22:11

    Dünyadaki en başarılı sağlık sistemi ve sağlıkçılar türkiyede, kolsuz agop ta bugünleri görseydi . benim kökenimde  trabzon dan gelme armnilere dayanıyor ermeni kökenli bir müslüman olarak türkiyeyi çok seviyorum ve yöneticilerimizin liderliğinde ülkemin başarıdan başarıya koşması beni çok sevindiriyor. Ülkemize ve yöneticilerimize sahip çıkalım 

  • müslüman kardeş miş31 Mayıs 2020 17:46

    Ermenilere acayip haklar, vakıflar, kazançlar tahsis edildi. Tabi istemezsiniz rant, nema gitsin iktidarla beraber. Bunların temsilcileri siyasilere direk her an ulaşabiliyor. Rumlar, Gürcüler, Ermeniler kanka zaten birbirlerini baya severler. Bizim dedeler savaşsın İstanbul'da boğaza nazır da bu Ermeniler otursun. Bu imkanları kaybetmemek için de bize vatansever ayağı yapsın

  • Subliminal cücük seni31 Mayıs 2020 09:56

    Erken seçim var diye yeni trol tipisin di mi ? Ekonomi kötü olduğundan, başka da bir başarı olmadığından sağlık sistemi,kovid vs hikayesi ile bir de kökenim bak başka objektif bakıyorum ayağı ile her yere aynı cümleleri yapıştırıyorsun. Böylece iktidara sempati toplamaya, tepkileri azaltmaya uğraşıyorsun.Senin gibilerden dolu Karadeniz sadece kabul eden az. Önemli olan iyi insan olman, ırkını belirleyen Allah'tır. Burada durmadan ermeni olduğunu yazmama gerek yok.

  • Halil31 Mayıs 2020 08:21

    Ben Ermeni değilim Türk'ün Türk'te n başka dostu olmaz Zorlama kendini

  • Rizeli30 Mayıs 2020 22:40

    Bu ülke senin gibiler sayesine ayakta duruyor senin gibi vatanseverler sayesinde her alanda başarılı oluyor. ülkemize kattıklarınız için size minnetarız.