E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUşak'ta 26 berber korona virüse yakalandı---

Uşak'ta 26 berber korona virüse yakalandı

Uşak'ta 26 berber korona virüse yakalandı
16 Mayıs 2020 - 15:34 borsagundem.com

Uşak'ta, 26 berberin korona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. Berberler, tedaviye alındı.

Korona virüsle mücadele kapsamında 21 Mart'ta kapatılan berber ve kuaförler, 11 Mayıs'ta yeniden hizmete başladı. Uşak Valiliği, kentte hizmet veren 421 berber ve kuaförü, yeniden açılmadan önce Kovid-19 testi yaptırmaya çağırdı. Berberlerden çoğunluğu test yaptırdı.

Yapılan testler sonucunda 26 berberin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Berberler, tedaviye alındı.

Bazı berberlerin ise sağlıklarının iyi olduğunu söyleyerek test yaptırmadığı, kendilerini evlerinde izole ettiği ve dükkanlarını açmayacaklarını bildirdikleri öğrenildi.

İspanya'da can kayıpları sayısı düşüyor

Maske takma zorunluluğu yaygınlaşıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Onurcan17 Mayıs 2020 02:23

    Herkes taksın maskesini , bütün işyerleri , işletmeler açılsın , yakalanan hastaneye gider canım , parası çok olan kendini evde izole etmeye devam eder:mecbur hepimiz atlatacağız koronayı bağışıklık kazanacağız , kaçış yok , 2-4 gün evde kal uygulanıyor , yani insanlar mecburen çıkıyor , milyonlarca kişi ekmek gıda alışveriş yapmak zorunda , adam pazarda önlem için seçtirmiyor kendisi elde eldiven yok dolduruyor , para alırken verirken kimse korona felan düşünmüyor.Bence hiç gerek yok yelkeneler fora her şey serbest hasta olan hastaneye .... nereye kadar direneceğiz koronadan kaçış yok mecburen sürü bağışıklığı....

  • Murat16 Mayıs 2020 17:50

    Berberlerin açılması hayati öneme haiz di. Acilsinlar da bunca emekler boşa gitsin. Saçma. Seyahat yasak ama diz dize tras manikür pedikür gibi hayati faliyetler serbest.