E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Ünlü modacı kayıp mı gözaltında mı?---

​Ünlü modacı kayıp mı gözaltında mı?

​Ünlü modacı kayıp mı gözaltında mı?
04 Ağustos 2013 - 10:29 borsagundem.com

Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın dün gece Halk TV'ye konuştuktan sonra kendinden haber alınamaması sevenleri ve tanıdıkları arasında paniğe yol açtı...

Ünlü modacı Barbaros Şansal'dan dün geceden bu yana haber alınamıyor. Halk TV'de telefonla katıldığı prgramdan sonra evinden sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Şansal ile ilgili resmi bir kayıta ulaşılamaması sosyal medyayı da çalkaladı. 
Şansal'ın Emniyet'te de kaydının olmadığının söylenmesi, sevenleri arasında uzun süre panik yaşanmasına sebep oldu.
Barbaros Şansal, cumartesi gecesi 23.30 sularında Halk TV'nin canlı yayına telefonla bağlandı. Polisin Taksim'de uyguladığı şiddeti canlı yayında aktaran Şansal, konuşmasını bitirdikten sonra telefonu kapattı.
Reklam arasında Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'ı arayan Şansal, ''Kapımda siviller var, sanırım gözaltına alacaklar'' dedi. Şansal, "İnternet bağlantım da kesildi'' ifadesini kullandı. Barbaros Şansal'ın bu sözlerinin ardından, Halk TV spikeri Lale Özan Arslan'la bağlantısı koptu. Şansal'ın yakınları ise ünlü modacının gözaltına alınıp alınmadığının belli olmadığını, ''kaçırılma şüphesi'' taşıdıklarını açıkladı.
GÖZALTINDA
Barbaros Şansal'ın gözaltına alındığı yakın arkadaşı sanatçı Güvenç Dağüstün tarafından doğrulandı. Odatv'nin telefonla konuştuğu Dağüstün, "Evet gözaltına alındı. Evinden alındı" dedi.
ŞİFREM BİR DİRENİŞÇİDEDİR
Barbaros Şansal'ın Twitter adresinden son olarak "NOT : Bu ara şifrem güvendiğim bir direnişçidedir!" şeklinde tweet atıldı. Twitter'da "#Barbarosşansalnerede" hastagı Türkiye gündeminde ikinci sıraya oturdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslı.04 Ağustos 2013 23:50

    Eminim ki eleştirdiğin,küçümsediğin gazetecilerin yazdıklarını kazara okuduğunda hiç bir şey anlamıyorsun,anlayamazsın.

  • sercan04 Ağustos 2013 23:47

    ercan bey sen saygı nedir,bilir misin?Yazar düşüncelerini yazıyor gazetesinden attırıyorsunuz, gösteri yapıyor içeri tıkıyorsunuz. sizi iktidara getirenler bile pimanlık duymaya başladı. sen düşünceye saygıdan söz edebiliyorsun...

  • hacı04 Ağustos 2013 14:49

    gözaltında ise neyse de kayıp ise ürkünç bir durum. adalet herkese lazım, tarafsız yargı herkese lazım. bu insanlığın ı kaybetmiş takım tutar gibi parti tutan bu topluma hele de daha çok lazım. hz musanın dediği gibi Allahım beni beyinsizler yüzünden helak etme. bu toplum yüzünden bizi helak etme toplumun hangi görüşten olursa olsun beyinsizini helak et de biz de kurtulalım

  • naci04 Ağustos 2013 13:17

    tam bir cadı avı. Sanki hitler almanyasında yaşıyoruz veya stalin dönemi rusyasında

  • ercan04 Ağustos 2013 12:40

    önce kendi düşüncende olmayan insanların düşüncesine saygı göstermeyi öğreneceksiniz. siz ak partililere yalaka derseniz saygıyı da rüyanızda bile göremezsiniz. maalesef erdoğanda hakedene hakettiği değeri doğru verenlerden diye gözlemliyorum.

  • Korkaklar Yok Olmaya Mahkumdur04 Ağustos 2013 12:17

    Gezi'yle işinin bittiğini gören hükümet korkudan herkese saldırıyor. Korkunun ecele faydası yok. Halk asla başbakana, hükümete, Valiye, polise boyun eğmeyeceğini gösterdi. Halk sizin yandaşınız olmak zorunda değildir.

  • Cadı Avı04 Ağustos 2013 12:12

    İnsanları gözaltına alarak, yasaklarla, yasakçı zihniyetlerle yok olmaya mahkum bu hükümet...Gezi'de Halkımızın verdiği mesajı hala doğru okuyamayan, Halkımızla inatlaşan, şiddet uygulatan bir başbakan var. Artık inadından vazgeç başbakan, Halkla inatlaşarak kendini bitiriyorsun.

  • Yandaş Medyada Yok04 Ağustos 2013 11:49

    Gerçek ve objektif habere ulaşmak için, Gezi haberlerini anlık alabilmek için tüm Halkımız Halk Tv ve Ulusal tv izliyor. Akp yalakacısı, yandaşı korkak Medya Patronları Gezi Direnişini hala naklen veremiyor. Sansürcü, yasakçı, Anti Demokratik hareketlerde bulunan başbakan ve hükümetin Yandaşlığını yapmaya devam ediyorlar. Halkımız yandaş Medya patronlarını ve şirketlerini her yerde BOYKOTA devam ediyor.

  • murat04 Ağustos 2013 11:44

    senin istediğin parti başa geçerse demokrasi oluyor istemediğin parti gelirse faşistleş. sen halk tv'ye hala ne konuşuyorsun, sorun ne kardeşim sırf sen ve senin gibiler(azınlık) istemiyor diye hükümet istifa mı edecek.

  • erkan04 Ağustos 2013 11:26

    hahha. senin çenene polisler ne kadar dayanabilirki.

  • İBRAHİM04 Ağustos 2013 11:01

    MERAK ETME POLİSİ TAŞLAYANLAR BİLE 2 SAAT İÇİNDE SERBEST BIRAKILIYOR. SEN NİYE KORKTUN DA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDIR. NEYİN ÜSTÜNÜ KAPATMAK İÇİN YAVUZ HIRSIZ OYUNU OYNUYORSUN GÖRECEĞİZ.

  • hüseyin04 Ağustos 2013 10:54

    ne zamandır ortalarda görünmüyordu reklam için akp ye saldırmak işe yarıyor olsa gerek. sen, can dündar,alabora bir parti kurunda görelim yüzde kaç size oy verecek :)