E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜniversitelileri taşıyan otobüs devrildi: 2 Ölü, 5'i ağır 42 yaralı---

Üniversitelileri taşıyan otobüs devrildi: 2 Ölü, 5'i ağır 42 yaralı

Üniversitelileri taşıyan otobüs devrildi: 2 Ölü, 5'i ağır 42 yaralı
22 Mayıs 2022 - 08:18 borsagundem.com

Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs Güney köyü yakınlarında devrilip şarampole yuvarlandı. Öğrencilerden ikisi hayatını kaybetti, beşi ağır 42 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Adana-Niğde Otoyolu, Güney Köyü yakınlarında meydana geldi. Adana’dan Konya’ya giden, sürücüsünün ismi açıklanmayan tur otobüsü, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kazada iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 42 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Niğde Valisi Mustafa Koç da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Koç, “Kazada maalesef 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 42 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hangi organizasyondan geldiklerini araştırıyoruz. Hafif yaralanan arkadaşlarımızla görüşmemizde, kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler” diye konuştu.

Johannesburg Belediye Başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Beşiktaşlı Francisco Montero trafik kazası geçirdi

Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek, trafik kazası geçirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yasaklanmalı22 Mayıs 2022 13:16

    üniversite öğrencilerinin toplu turları yasaklanmalı, nasıl bir organizasyon denetim var mı yok mu,... her yıl bu tür kazalar oluyor demek ki denetim yok. örnek mi....her yıl erciyese gelen öğrenci tur otobüsü devrilir/ kaza yapar. çocuklara yazk, ailerlerine yazık