E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Karaman ile Trabzonspor'un yolları ayrıldı---

Ünal Karaman ile Trabzonspor'un yolları ayrıldı

Ünal Karaman ile Trabzonspor'un yolları ayrıldı
29 Aralık 2019 - 23:09 borsagundem.com

6-2'lik Kayserispor galibiyeti sonrası yaptığı açıklama istifa sinyali olarak değerlendirilen Ünal Karaman, bugün görevini bıraktı

Süper Lig’in ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman görevinden ayrıldı. Karaman akşam saatlerinde kulüpteki personelle vedalaşarak tesislerden ayrıldı. BeIN Sports’un son dakika olarak geçtiği bilgilere göre Karaman, Trabzonspor’dan sezonuna kadar olan alacaklarını almak şartıyla görevden ayrıldı.

Bordo-mavili taraftarlar, Ünal Karaman’ın ayrılığı sonrasında sosyal medyada tecrübeli teknik adama destek mesajları göndererek “Ünal Hocam Yanındayız” hashtag’i ile Twitter’da Türkiye gündemine girdi.

Zirvenin 5 puan gerisinde yer alan bordo-mavili takımda Karaman’ın Kayserispor maçı sonrasındaki sözleri, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Konyaspor maçındaki oyunun beğenmemesine açıkça cevap olarak yorumlanmıştı.

AHMET AĞAOĞLU NE DEMİŞTİ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Konyaspor galibiyeti sonrasındaki sözleri şöyleydi;

“Haftalardır öne geçtikten sonra baskı yeme alışkanlığından bir türlü kurtulamadık. Konyaspor eline geçen fırsatları kullansaydı yine ortaya farklı bir sonuç çıkabilirdi. Trabzonspor’un oynayacağı futbol kesinlikle bu değil. Bu futbol bize yakışmıyor.”

ÜNAL KARAMAN’IN KAYSERİSPOR MAÇI SONRASINDAKİ CEVABI

Ünal Karaman, Konyaspor maçı sonrası kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun oynanan futbolu eleştirmesine yönelnecek değilim. Ama bazen kişilerin karakterleri, kimlikleri, oturdukları koltuklar, bulunduğu pozisyonlar taraftar kimliğinin hiçbir zaman önüne geçmiyor. Her ne kadar Sayın Başkan böyle bir ifade kullanmış olsa da başkan kimliğinden daha ziyade zaman zaman taraftarlığını hatırlayabiliyor. Taraftar olarak eleştiri yapabiliyor. Taraftarın her türlü söylemine saygı duyuyoruz, anlayışla karşılıyoruz. Sonuçta ‘taraftardır, normaldir' diyoruz. Eğer başkan olarak bir araya geldiğimiz ortam içinde kullanacak olursa sizler önünde söylemem ama konuşacağımız özelde söyleyeceğim şeyler olabilir. Her taraftarın söylemine cevap verecek pozisyonda görmüyorum kendimi. Kapalı kapılar ardında Sayın Başkan'la her şeyi konuşuyoruz ama anlamak istediği konular varsa, yine cevap verip konuşabiliriz” cevabını verdi.

Yönetime büyük tepki! Trabzon Karaman için ayağa kalktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alpertunga30 Aralık 2019 18:42

    Üzülme ünal hoca.sen alacağını aldın.Bu Trabzonlulardan başkası sana takım vermezdi.Oraya gelene kadar karnen kötüydü.Şimdi düzelmiş vaziyette ayrılıyorsun.Teşekkür et.

  • Emrah01 Ocak 2020 09:41

    Bi 30 yıl daha şampiyon olamazsınız 35 üstüne 30 daha koy 65 yıl giden ömür. 

  • HAYRİYE ÇIKRIKCI30 Aralık 2019 11:16

    kapasitesi belli.liğe iyi başlal ortasını getirememe.

  • hamdi30 Aralık 2019 10:56

    Ünal Kahraman bu kadar sakatlara rağmen bence çok başarılı idi.

  • Yusuf Yıldız30 Aralık 2019 09:54

    Takımı geri çekiyor diyen kuş beyinliler! Bu takım Sivas ile beraber ligin en çok gol atan takımı..üstelik bu dar ve bana göre sosa ve nwakaeme dışında vasat kadrosuyla..Yönetim siyasetin baskısıyla tspırun önünü kesmiştir..

  • Ali30 Aralık 2019 07:46

    Ben Ünal Hocayı çok seviyorum fakat başkana katılıyorum skoru yakalayınca defansa çekilme huyu vardı Kayseri maçında bu yapılmadı bence başkan bunu ulu orta açıklamamalıydı..

  • Arif 30 Aralık 2019 07:45

    Beter olun! Adamlar basel macını daha oynamadan gs macını düşünüyoruz diyerek, ülke puanını hiçe sayan bi takım. Bu vatansever trabzona hiç yakışmadı. Beter olun.....

  • Boyabatlı30 Aralık 2019 07:21

    Ne klube nede yönetime yakışmadı aklıma kötü şeyler geliyor acaba fenerin önümü açılıyor

  • R&B30 Aralık 2019 09:22

    Kafa olmuş bir dünya... Puan durumu: Sivas 37; Başakşehir 33; Trabzon 32; Fenerbahçe 31.............. Hala Fenerbahçe'nin önümü açılıyor? Ne diyeyim...

  • ÜNAL30 Aralık 2019 03:49

    Adam gibi adam ,duruşuyla ,teknik adamlığıyla,başkana yakışmadı.

  • Aslan30 Aralık 2019 00:31

    Hocayi yiyemeyeceksiniz bu taraftar bu oyunu bozar.

  • Kaçan Grup30 Aralık 2019 00:26

    şampiyon fener

  • Ali Aydın30 Aralık 2019 00:18

    Dar vizyonuyla Trabzonspora yakışmayan bir teknik adamdı. Başkan yolları ayırmakla geç bile kaldı

  • Arif gsli30 Aralık 2019 07:46

    Zaten yokluk içinde iken hesaplı kapatılan bi hoca idi. Hoca iyi bi futbolcu idi ama iyi bi hoca değil