E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜmit Özdağ'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması---

Ümit Özdağ'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması

Ümit Özdağ'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması
23 Mayıs 2023 - 12:54 borsagundem.com

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu akşam bir daha görüşeceklerini, yarın Zafer Partisi’nde ortak açıklama yapacaklarını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yaklaşık 2.8 milyon oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklaması gündeme bomba düştü.

Oğan’ı aday gösteren ATA İttifakı’nın kurucu bileşenlerinden Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” dedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ümit Özdağ ile Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün saat 18.30’da bir araya geldi. Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği iddia edildi.

Bugün canlı yayında kameralar karşısına geçen Ümit Özdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu ile bu akşam bir daha görüşeceğiz. Sığınmacıların dönüşünün temini konuşulacak. Yarın Zafer Partisi’nde ortak açıklama yapacağız” dedi.

Özdağ, Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasıyla ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı:

“Sinan Bey’in kendi takdiridir. Zafer Parti’sini bağlamamaktır. Sinan Bey’le farklı düşünüyoruz. Üzerinde durmuyoruz, hayat devem ediyor. Cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık hâlâ da bunun için çalışıyoruz.”

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a sert tepki

 

Erdoğan'dan Sinan Oğan açıklaması: Kritik soruyu cevapladı

 

Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Es24 Mayıs 2023 08:44

    bu adamın milliyeççiliği akşenerinkinden farklı degil .birini al vur öbürüne cumhura destek verirse cumhur oy kaybeder.gitsin altılı masaya.

  • Ertan.24 Mayıs 2023 00:56

    Chp li kardes lutfen partiye bu pis....n kurtar..bu adam bu partiyi degistirdi mahvetti..bu nedir ya...

  • Dalyan24 Mayıs 2023 00:43

    Chp nin ataturkle ilgisi yoktur..sadece bir nostaljiden ibarettir..ne yazikki buyuk ataturke ihanet ettiler....rahmetli ataturkten kalan miras chp de degil devlete acilen gecmelidjr...cunku bu soysuzlar..pkk bile verir.

  • Sait24 Mayıs 2023 00:00

    CHP demek yalan demek...ben bunu anladim..sonuzca 2 saat kala milleti kandirjyorsa...gerisini siz dùsunun..

  • Ferda23 Mayıs 2023 22:22

    Boğulan birinin kurtulmak için kurtarıcısını hiç umursamadığı anları seyrediyoruz

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ23 Mayıs 2023 15:16

    Koskoca CHP nin haline bakarmısınız.küçükcük partilerin maskarası oldu.acep bizde gitsek kemal oyumu sana vereceğim fakat beni CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI yaparmısın yoksa oyumu sana vermeyeceğim desem beni yaparmı ne dersiniz.

  • AHMET ÖZBİR23 Mayıs 2023 14:43

    "ZAFER Partisi'nin " Kırmızı Çizgisi" PKK-FETÖ'dür, bu örgütleri ezip geçen, kökünü kurutan aslanların yanında olur, PKK-FETÖ'nün alenen desteklediği Kılıçdaroğlu'nu asla desteklemez. Eğer desteklerse "ZAFER OLUR TOZ-DUMAN!"

  • Mucise Reis : )23 Mayıs 2023 14:25

    Ata ittifakında Sinan, habersizce Reis ile görüşmüş, ve sonrasında ittifak dağılma kararı almıştır. Bu durumda sinan kendi adına pazarlık etmil, ittifakı dahil etmemiştir. Belkide Ata ittifakının baul etmeyeceği söylemler yaşandı. Sinan bu durumda koşul ve maddelerini söylemiş pazarlık etmiş 49,5 oy alan alana geçerek diğerlerini saf dışı etmiştir. Sinan basamak oalrak kullanmıştır ortamı. Özdağ bu durumda kendi çağrılmadığı ve diyalat kanallarını kapatan Sinan a karşı tek yolu millet ittifakı kalmıştır. Bir umut beklesede diyalog isteidği ortam aracılar ve cumhur tarafından gelmemiş belliki. özdağ haliyle bu durumda öyle böyle seçime 3-5 kala boşda durmaktansa millet ittifakında şansımı denerim diyecek belliki. bu sefer, oylar a yada b ye gidecek. toplama bakıncada oldukça oranlar yakın duruyor. Tamamen ortada bir durum söz konusu. Malum tekrarlanan seçimlerde bile 1 aylık sürede oluşan orsal oran oldukça ciddi olmuştu İstanbulda. Türkiye genelide o bakımdan herşeyehazırlıklıyız.