E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUkrayna polisinden skandal girişim---

Ukrayna polisinden skandal girişim

Ukrayna polisinden skandal girişim
06 Ağustos 2015 - 02:16 borsagundem.com

Pereira'nın tribüne gönderilmesi ile çıkan tartışma sınasında Ukrayna polisi sahaya girerek F.Bahçeli yedek oyunculara müdahale girişiminde bulundu

Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının dönüm noktası olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın tribüne gönderilmesinin ardından Ukrayna polisi skandal bir girişimde bulundu. Pereira'nın tribüne gönderilmesinin ardından çıkan tartışma sonucunda, Ukrayna ekibinin dış ilişkiler sorumlusu eski hakem Lubos Michel, polislerin sahaya girerek sarı-lacivertli futbolcular Hasan Ali Kaldırım ile Abdoulaye Ba'ya müdahale etmesini istedi.

Portekizli teknik adamın oyundan atıldığı 61. dakikada çıkan tartışmalarda Michel, sarı-lacivertli futbolcular Hasan Ali ve Ba ile tartıştı. Shakhtar Donetsk cephesi, polisleri çağırarak Hasan Ali ile Ba'yı dışarı çıkarmalarını istedi. Bunun üzerine Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya araya girerek, "Burası futbol sahası, futbol oynanıyor. Buraya giremezsiniz" dedi. Bunun üzerine polisler sahadan çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)