E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan 'asker selamı' hakkında resmi açıklama geldi---

UEFA'dan 'asker selamı' hakkında resmi açıklama geldi

UEFA'dan 'asker selamı' hakkında resmi açıklama geldi
15 Ekim 2019 - 19:21 borsagundem.com

UEFA, futbolcuların "provokatif politik davranışları" sebebiyle Türkiye - Arnavutluk ve Türkiye - Fransa maçları hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı

Fransa ve Arnavutluk’un şikayetleri üzerine UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın ‘asker selamı’ gol sevincine soruşturma başlatıldı.

Yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak bir müfettiş atandığı belirtilirken, “Etik ve Disiplin müfettişliği futbolcuların "provokatif politik davranış" hareketinden ötürü Türkiye - Arnavutluk ve Türkiye Fransa maçları hakkında disiplin soruşturması başlatmıştır. İnceleme sonunda gerekli bilgiler verilecektir.” denildi.

Kararın Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildiği ve konuyla ilgili savunma istendiği ifade edildi.

A Milli Takım, Fransa mücadelesinde Kaan Ayhan'ın 81. dakikada attığı golün ardından Türk taraftarların bulunduğu bölgeye giderek asker selamı vermişti.

Arnavutluk maçı da radarda

Soruşturma kararının yalnızca Fransa maçıyla ilgili olmadığı, Kadıköy'de oynanan Arnavutluk mücadelesindeki asker selamı verilerek yapılan gol sevinci için de savunma istendiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • S&S16 Ekim 2019 21:34

    Her türk asker doğar.!

  • Ali16 Ekim 2019 06:38

    Dünyadaki bütün birlikler uzlaştı Türk düşmanlığında yalnız Arap Birliğine çok şaşırdım Filistin iççin neler yaptı hükümetimiz ama karşılığu düpedüz nankörlük..

  • ylmz15 Ekim 2019 23:43

    Tersmi geldi...Alışacaksınız...

  • Özer15 Ekim 2019 21:24

    Allah belanızı versin UEFA

  • abdullah kurt15 Ekim 2019 20:40

    FİFA UEFA AVRUPA birligi arap birligi hıristiyan birligi hepsi haçlı birligidir birde içimizde türk isimli türk görünümlü onun çocukları. 

  • reha aydın15 Ekim 2019 20:28

    selam vermeyi provakatif bulanlar, siz ve sizin gibi  düşünen alçaklar; Irak hapishanelerinde amerikan askerlerinin yaptığı köpekliği görmezden gelen şerefsizler, bir milyon insanın katline sebep olan domuzlar, suriye'de sivil insanların, çocukların üzerine kimyasal bombalar bırakılırken nerdeydiniz  çakallar;  Karın ağrınız israilin müstakbel kölelerine (pkk-ypg) mi üzülmek.... Elin itini anlıyorsun amacı var; uydurma bir mitin (vaadedilmiş topraklar) peşinden koşuyor; Bazı Aptal arap yöneticileri ise; koltuk sevdasına kucağa oturuyor, israile cilve yapıyor... pekiiii; bizim aklınıza gelen herşeylerini karşıladığımız KKTC nin başındaki mongola ne diyecez...... Mesele  "İçimizdeki irlandalılar olmasa " meselesi.... Vay anasını ne büyük başımız var arkadaş; selamımız bile birilerinin  (avrupa-dünya) bir yerlerine batıyor; bu ne yaaa.... (İsrailin ABDnin Esedin katliamına sesleri çıkmayanlar iş bizim selama gelince şahin kesiliyorlar arkadaş; kesilmezseniz....

  • DÖŞEMECİ15 Ekim 2019 22:31

    gardaşımmmm eline sağlık

  • Mesut15 Ekim 2019 20:26

    ULAN KICINIZDA ÇIBAN CIKSA TÜRKLERDEN BILECEKLER.NE ECDADIM VARMIŞ YARABBIM.SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.(............).ANLADIN SEN ONU.

  • KILIÇ15 Ekim 2019 20:22

    SELAMI VERİYORUM SANA GİREN BİR ŞEYMİ VARDA GOCUNDUN DEMEK LAZIM.

  • Malatyalı 15 Ekim 2019 20:11

    UEFA Allah belanı versin

  • Salih baba 4415 Ekim 2019 19:55

    Tüm dünyanin derdi olmuşuz bu yüzden RTE

  • : 915 Ekim 2019 19:53

    Griezmann 2018 dünya kupasındaki hareket ne peki ? Makron şakamısın sen ? google olmasa haberimiz olmayacak :d