E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın son dersi 29 Aralık’ta---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın son dersi 29 Aralık’ta

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yılın son dersi 29 Aralık’ta
25 Aralık 2019 - 12:58 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki yeni dersin başlığı "Vadeli İşlemler Piyasasına Özel Trading Stratejileri"

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığın bayrak adresi Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlatılan ve 2019’a damgasını vuran eğitim fırtınasında yılın son atağı geliyor…

Borsagundem.com ile teknik analiz denince akla ilk gelenlerden biri olan Grafiknediyor.com işbirliğinde yürütülen ‘trader eğitim webinarları” Vadeli İşlemler Piyasasına Özel Trading Stratejileri başlığı altında devam ediyor.

Borsacı adayları ve yatırımcılar, usta stratejist Serdar Uluca ile çarpıcı konuyla ilgili olarak yılın son haftasında internetten eğitimde buluşacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Borsagundem.com okurları için ücretsiz olan ve 29 Aralık Pazar günü düzenlenecek eğitimin başlama saati 20.30. Derste “Vadeli işlemler genel bilgiler”, “Hedging nedir, nasıl yapılır?”, “Long / Short kararı alırken hangi kriterlere bakılır?”, “En çok kullanılan 5 teknik indikatör”, “VİOB’da en çok kullanılan trading stratejileri” konuları işlenecek.

“Örnek uygulamalar” eşliğinde Serdar Uluca’nın derin tecrübesiyle aktaracağı özel bilgiler ve soru cevaplarla katılımcıların kafalarındaki tüm sorular yanıt bulacak.

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel iki haftalık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)