E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıTwitter'ın CEO'sundan Bitcoin için 5 milyon dolarlık temiz enerji yatırımı---

Twitter'ın CEO'sundan Bitcoin için 5 milyon dolarlık temiz enerji yatırımı

Twitter'ın CEO'sundan Bitcoin için 5 milyon dolarlık temiz enerji yatırımı
05 Haziran 2021 - 22:48 borsagundem.com

Twitter CEO’su Jack Dorsey’den Bitcoin’e destek olacak nitelikteki haberler üst üste geliyor. Milyarder girişimcinin finans şirketi Square, 5 milyon dolarlık güneş enerjili Bitcoin madenciliği yatırımı yapacak


BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Twitter CEO’su Jack Dorsey’nin başında bulunduğu finans şirketi Square, güneş enerjisi destekli Bitcoin madeni inşası için 5 milyon dolarlık yatırım yapacak. ABD’deki Blockstream Mining bölgesine yatırım yapacak Square şirketi blockchain teknolojisi sağlayıcısı ile ortaklıklarını Blockstream internet sitesi ve Twitter üzerinden açıkladı.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, basın açıklamasında tesisin “uygun ölçeklerde %100 yenilenebilir enerhili bir Bitcoin madeninin kanıtı” niteliğinde olacağı belirtildi. Yatırımın operasyonel maliyetleri ve yatırım getirisi ile ilgili bilgilere erişimse kamuya açık olacak.

Jack Dorsey daha önce Twitter’ın Square şirketiyle oraklaşa olarak Bitcoin cüzdanı desteği vereceğini açıklamıştı. Geliştirilecek cüzdan kripto para birimlerinin güvenli ve sanal olmayan şekilde depolanmasına izin veren bir USB benzeri bir formatta olacak.

Twitter Bitcoin cüzdanı geliştirecek

 

Elon Musk yeniden kripto piyasasını karıştırdı

 

Bitcoin ve borsaya dikkat

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete bey06 Haziran 2021 19:59

    Tehditlerden sonra hemen akıllakıllanmis Ananimus yakar

  • Cripto 06 Haziran 2021 15:45

    Bu coinleri üretip Üsten bu sahte paraları kucaklara döktüler! Gercek paraları kadalara doldurdukar! şimdi daha fazlasını üretip aşağı doğru kucaklara dökmede sıra! Sistemi kuranlar sistemde görğnen lşmştten daha fazlasını cripto şelildr üretip cripto hesaplardan kucaklara dökerler. İstedikleri kadarını üreyirler ve aala sistemde görğnmez şekşlde görğnmez hesaplardan insanlara kitlerler her fiyattan 1 dolara kadar satsalar bşlebhepsş kar! Sistemi kuran madenciliğe de gerek duymadan tek elden istediği kadar üretir! Cripto sistemde her türlü cripto işler döner!!

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ06 Haziran 2021 11:30

    Daha öncede elon maks 1,500 milyar dolar yatırdı bir hafta sonra millete sattı.

  • Fb 06 Haziran 2021 15:40

    Ne 1.5 milyar almışsada yancı hesaplarda çık daha fazladınını çok dşplerde edinmiştir. Ayrıca sistemi kuranlar istediği kadarınınüretip hwr fiyattan kucaklara dökerler. Limit tahüüt falan fşlan gepsi hikaye

  • Df05 Haziran 2021 23:27

    “Cripto paralar finansal devrim! Geleceğin paraları! Gelecekte bu paralar kullanılacak” diye diye yedirdileri bu hiç bir karşılığı olmaya. sahte sanal coinleri insanlara ve hepsi kasalarını doldurdu! İnsanların eline verdiler, insanlarda almış ellerine oyunuyor! Bu coinler Hiç bir zaman para olamazlar!

  • RAMO CANCAN05 Haziran 2021 23:23

    bu iş 5 milyon $ ile olacak iş değil bir kaç milyar dolarlar lazım düzelebilmesi için.