E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTuzlaspor başkanına soruşturma açıldı!---

Tuzlaspor başkanına soruşturma açıldı!

Tuzlaspor başkanına soruşturma açıldı!
09 Kasım 2023 - 14:37 borsagundem.com

Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında kara para aklama ve örgüt kurmak suçlamasıyla soruşturma açıldı.


Tuzlaspor Başkanı Mehmet Berzan İlhanlı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Malvarlığı değerlerini aklama’, ‘7258 sayılı kanuna muhalefet’, ‘Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek’ ve ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Tuzlaspor, Passolig’de yüksek fiyatlara bilet satması ve biletlerin çoğunun satılmış görülmesine rağmen tribünlerin boş olmasıyla gündeme gelmişti.

BAŞKAN ALİ KOÇ YASA DIŞI BAHİS VE PARA AKLAMA İDDİALARI HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu toplantısında isim vermeden yasa dışı bahis ve para aklama iddiaları hakkında açıklama yapmıştı.

Ali Koç, konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“31 Ekim Salı günü Halk TV'de ki çoğunuz eminim ki görmemişsinizdir, Murat Ağırel isimli bir program sunucusu ‘Futbol ve kara para' açıklamalarıyla ilgili bir program yaptı. Diyeceksiniz ki ‘Bu bizi niye ilgilendiriyor?' İlgilendirmez. Temiz futbol hepimizi ilgilendirir. Ama bu iddiaların Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ele alınış biçimleri bizi ilgilendirir. Çünkü bizim bir sürü başka iddiamız var; bu yanlış, bu yanlış, başvurular, Etik Kurulu harekete geçsin vs. vs. aslında oradaki tutumları da buradaki tutumlarıyla paralel. Türkiye Futbol Federasyonu, 3 Kasım'da bu programla ilgili bir açıklama yaptı. Kısacası ‘Bizi bağlamaz' demeye getirdi.

Sonra 3 Kasım tarihli Yeni Asır gazetesinde ‘İzmirli hakem çetesi' başlıklı çok önemli bir haber yapıldı. Bu bir boşanma haberi ancak boşanma haberinin içinde futbolu ilgilendiren çok konu var.

Devam ediyorum, yine 3 Kasım Cuma günü 27 yıllık yardımcı bir hakem olan Kemal Yılmaz meslekten istifa ettiği açıklaması geldi. Aslında bize göre bu istifa gerekçeleri bizim hep işaret ettiğimiz konuları tamamen doğrular nitelikteydi.” (Sözcü)

Ali Koç MHK Başkanı için açtı ağzını yumdu gözünü: Omurgasız, karakteri zayıf

 

Fenerbahçe kritik maçta Bulgaristan deplasmanında

 

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)