E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTürkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar için sipariş süreci başladı---

Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar için sipariş süreci başladı

Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar için sipariş süreci başladı
25 Ağustos 2019 - 12:27 borsagundem.com

Türkiye'nin ilk milli silahlı drone sistemi Songar için sipariş süreci başladı. Yakın zamanda TSK envanterine girecek Songar'a, otomatik makineli tüfekten sonra bomba atar entegre edildi.

Askeri araç elektroniği, otonom mikro, mini ve orta sınıf rotorlu insansız hava araçları (İHA), elektro-optik, sınır güvenliği, yapay zeka gibi alanlarda sistem, alt sistem, donanım ve yazılımlar geliştiren ASİSGUARD vurucu mikro drone Salgur ve silahlı drone sistemi Songar'ı ilk kez 30 Nisan-3 Mayıs'ta gerçekleştirilen 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'19) sergiledi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bide.25 Ağustos 2019 14:04

    bide kamera takın, plaka tanıma sistemi. hem görev yapsın, askeri alanda, boş zamanlarındada parasız otoyollarda plakalara ceza kessin aşırı hızlı giden araçlara. böylece mermi parasını çıkartmış olur...yapmak iyide bunları satmak ve paraya döndurursen elindeki ileri teknolojidir. yoksa benım drone cep telefonu ile uçuyor böyle, heryerlere gidebiliyor, kameradan görebiliyorum. tek fark silah takılı deil. onada müsade etseler sanaiyide kaynakla taktırılabilir. bu ileri teknolojımı oldu ? herkes satın alıyor, peşinden koşuyorsa ozaman ileri teknolojı olur

  • Mustafa25 Ağustos 2019 17:07

    Dronu ilk defa keşfetmiş olsaydı olurdu aynen dddiği gibi sanayide dronuna bir şeyler eklet silah olsun.Senden niye alsınlar onlarda gider senin yaptığını yapar sanki çok zor birşey