E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'de günlük vaka sayısı tekrar binin üzerine çıktı---

Türkiye'de günlük vaka sayısı tekrar binin üzerine çıktı

Türkiye'de günlük vaka sayısı tekrar binin üzerine çıktı
04 Ağustos 2020 - 20:26 borsagundem.com

Türkiye'de son 24 saatte korona virüs nedeniyle 18 kişi daha hayatını kaybetti, 1083 yeni vaka tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip korona virüsün (Kovid-19) Türkiye'deki güncel durumuna ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın verilerini paylaştı.

Verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte korona virüs nedeniyle 18 kişi daha hayatını kaybetti, 1083 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam can kaybı 5 bin 765'e, toplam vaka sayısı ise 234 bin 934'e yükseldi.

Bakan Koca açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

YENİ HASTA SAYISINDAKİ YÜKSELME CİDDİ. İki gün arasındaki fark, yakın zamanda ilk kez bu kadar belirgin. Bayram ve tatildeki temas ortamının ağır sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var.

Image

İYİ Partili Çıray: Sağlık sistemimiz çökebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • medo04 Ağustos 2020 23:11

    30 gün boyunca ülkeyi donduracaksın başka çare yok kimse hareket etmiyecek

  • MUSTAFA04 Ağustos 2020 23:05

    bu covid bitmez...

  • Mucise Reis ;)04 Ağustos 2020 22:10

    Arkadaşlar, herkes kendisini korusun. HAstanelerden, çalışanlardan duyduklarımıza göre covid ilk günlerden daha yoğun biçimde tehdit. 20 gün 30 gün yatanlar var. Olabildiğince tedbir. KAMU SPOTU REKLAM LAZIM. iyileşenler nasıl uzun süre yattıklarını belirtsin. Tedbir alın, 30 gün yatmayın solunum makinasına desin. Yaşlılar için, aileniz için, akrabalar için çok dikkat edin. tedbir alın, zaten aşı illa bulunacak, ilaçlar var, tedaviler gelişiyor ama yinede tedbir alınki,  en az zarar ve zaman diliminde daha çabuk iyileşe bilelim milletçe.

  • kısaca04 Ağustos 2020 21:20

    kısaca herkes olayı bıraktı.maske zorunlu ama takan az.denetim hiç görmedim.sonbahar geliyor asıl sorun bu grip dönemi.okullar açılırsada iyi olmaz şu rakamlarla.çok hatalar yapıldı bu virüs tedbirlerinde.

  • Rizeli04 Ağustos 2020 20:46

    Şimdi ben şunu çok mrk ediyorum sn.bakanım ben bodrumda yaşıyorum burası ağzına kadar tıklık tıklım insan dolu pilajlar kaldırımlar 50 farklı şehirden gelen farklı araç plakaları var genel ağırlık ankara istanbul ama türkiyenin en az vakasının olduğu yer tamam 17 yıldır salak yerine koyuyorsunz anladıkta bu ölüme itmekten başka değil insanları