E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ile AB arasında yeşil dönüşüm ve iklim görüşmesi---

Türkiye ile AB arasında yeşil dönüşüm ve iklim görüşmesi

Türkiye ile AB arasında yeşil dönüşüm ve iklim görüşmesi
04 Mayıs 2023 - 21:12 borsagundem.com

Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kaymakcı, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans'la yeşil dönüşüm, hidrojen ve iklim eylemi konularını görüştü.

Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, iklim eylem politikası ve Avrupa Yeşil Mutabakatı'ndan sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans'la Brüksel'de gerçekleştirdiği toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans ile yeşil dönüşüm, hidrojen ve iklim eylemini görüştük." ifadesini kullanan Kaymakcı, Türkiye ile AB arasında yüksek düzeyli diyaloğun önemine işaret etti.

Kaymakcı, görüşmede Türkiye'nin yenilenebilir enerji potansiyeliyle Avrupa'daki kritik rolü üzerinde durduklarını belirtti.

Büyükelçi Kaymakcı'nın yarın da ekonomi ve ticaret dosyalarından sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis'le görüşmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu: İklim konusunda önlem alınmazsa Türkiye'ye mülteci akını olacak

 

Davos'ta WEF açılışı öncesi iklim krizi protestosu

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iklim mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)