E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk tankları IŞİD'e bomba yağdırdı---

Türk tankları IŞİD'e bomba yağdırdı

Türk tankları IŞİD'e bomba yağdırdı
17 Ağustos 2015 - 01:52 borsagundem.com

IŞİD'in 7 havan topunun Türkiye topraklarına düşmesinin ardından Türk tankları IŞİD mevzilerini bombaladı.

Kilis'in karşısında muhalifler ile çatışan IŞİD'in attığı havan toplarından 7'si, Türkiye tarafında Yavuzlu ve Ardıçlı köyleri ile Ardıçlı karakolu yakınlarına düştü; ölen ya da yaralanan olmadı. Önlem amaçlı olarak Ardıçlı köyü ve karakol boşaltıldı.

TÜRK TANKLARI DAEŞ MEVZİLERİNİ BOMBALADI

Havan toplarının Türkiye tarafına düşmesi üzerine, angajman kuralları çerçevesinde Türk tankları IŞİD mevzilerine yoğun biçimde saldırdı.
Devam eden çatışmalar nedeniyle sınır köyü Ardıçlı ve Ardıçlı karakolu önlem amaçlı boşaltıldı. Havan toplarının düşmesiyle ölen veya yaralanan olmadı. Bölgeye önlem amaçlı ambulans sevk edildi.
 
MUHALİFLERİN IŞİD'E SALDIRISI


Suriyeli muhalifler, gün boyu IŞİD kontrolündeki Azez ilçesi köylerine saldırdı. Öğle saatlerinde, Karamezre’nin güneyindeki köylerden bazıları ele geçirildi.
Türkiye sınırına sıfır mesafedeki Karamezre'de çatışmalar sürüyor. Stratejik öneme sahip doğalgaz aktarım istasyonu muhaliflerin eline geçti. Bunun üzerine IŞİD, istasyona yönelik havan atışlarını sıklaştırdı.
Buraya atılan havan toplarından yedisi Türkiye tarafına düştü. Yavuzlu ve Ardıçlı köyü isabet aldı. Mermilerden ikisi de köyün birkaç yüz metre batısında bulunan karakol yakınlarına düştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okan17 Ağustos 2015 05:21

    Bölgedeki bütün güçlerle Anlaşarak Halep'in güneyinden rakka mın güneyinden kerkük ün Güneyinde olmak üzere yeni bir sınır Çizme'nin vakti geldi, bu sınır çöl düzlüklerinden geçmeli, Güvenli Etkin daimi gercei Sınırlar