E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk Ordusu teröristlerin inlerine girdi! ---

Türk Ordusu teröristlerin inlerine girdi!

Türk Ordusu teröristlerin inlerine girdi!
21 Haziran 2020 - 17:07 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında yapılan arama tarama faaliyetlerini basınla paylaştı. İçlerinde 200 uçaksavar mühimmatı ve 1 RPG-7 roketatar olmak üzere birçok askeri malzeme ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama'da Pençe Kaplan Operasyonu'na ilişkin çarpıcı bilgiler verildi. Bakanlık operasyona ilişkin yeni görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakanlık açıklamasında "Başarıyla devam eden Pençe Kaplan Operasyonu’nda icra edilen arama tarama faaliyetlerinde; 1 adet RPG-7 roketatar ve mühimmatı, 3 adet el bombası, 200 adet uçaksavar mühimmatı, 1 adet EYP ve EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilerek imha edildi" ifadelerine yer verildi.

Bakan operasyon bölgesinden açıkladı: İnlerine girdik

 

Şehit Kahya'yı Bakan Akar ve komutanlar uğurladı

 

Meclis Başkanı'ndan Pençe-Kaplan açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN21 Haziran 2020 21:51

    sen kimsin nereden pkk senin kardeşin oluyor.sen de teröristmisin nesin.

  • çatlak adam21 Haziran 2020 17:55

    ele geçirilen savaş ganimetleri ,miktar olarak çok az ve yetersiz.iha ve sihalarla ,F16 larla , pkk kardeşlerimizin tepesine çok daha fazla bomba düşürmeliyiz.