E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis Başkanı'ndan Pençe-Kaplan açıklaması---

Meclis Başkanı'ndan Pençe-Kaplan açıklaması

Meclis Başkanı'ndan Pençe-Kaplan açıklaması
17 Haziran 2020 - 04:03 borsagundem.com

TBMM Başkanı Şentop: "Bölgemizde barışın tesis edilebilmesi için hayati önem arz eden terörle mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" dedi


TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabı Twitter'dan Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine düzenlenen "Pençe-Kaplan Operasyonu"na ilişkin paylaşımda bulundu.

TBMM Başkanı Şentop, şunları kaydetti:

"Bölgemizde barışın tesis edilebilmesi için hayati önem arz eden terörle mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Cenab-ı Allah, sınırlarımızın muhafazası ve milletimizin selameti için mücadele yürüten kahraman askerlerimizin yardımcısı olsun."

Bakan Akar ve komutanlar operasyonu KK karargahından sevk ediyor

 

Kuzey Irak'ta kara harekâtı! Kahraman komandolarımız Haftanin'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BOŞ SÖYLEMLER17 Haziran 2020 11:19

    bu ülkede Terörle mücadele 40 yldır devam etmektedir, 30 yıl önce 20 yıl önce de aynı şeyler söyleniyordu, Kaldı ki neredeyse son 20 yıldır AKP iktidarda.  ancak terör hala duruyor.  yaptığınız şey içinde bulunduğumuz ekenomik darboğazı unutturmak için o bölgelere attığınız bir kaç bombayla gündem  değiştirmektir, bu böyle sürüp gidecektir. Ta ki terörle gerçek manada mücadeleyi öğrenene kadar.