E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıTürk Lirası gelişen ülke paralarından nasıl ayrıştı?---

Türk Lirası gelişen ülke paralarından nasıl ayrıştı?

Türk Lirası gelişen ülke paralarından nasıl ayrıştı?
13 Nisan 2020 - 16:05 borsagundem.com

Gelişen ülke kurları içinde karşılaştırmalı daha iyi performans gösteren TL’de perde arkasında ise rezervlerin kur seviyesini korumak için kullanılması sebebi bulunuyor

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hido14 Nisan 2020 18:42

    Şu yazılanları okuyorumda herkes ekonomist olmuş prof olmuş her bi bok.. bilir olmuşsunuz daha evinizin ekonomisini yapamıyorsunuz ama devletin yaptığının sattığının ekonomisi saniyede yapıyorsunuz maşallah size

  • BORSACI13 Nisan 2020 21:34

     MERKEZ BANKASINA NOTUNU SIFIR VERİYORUM TAM BİR REZALET YÖNETİM VAR BELKİDE TARİHE GEÇECEK TL ERİMESİNE İMZA ATIYOR.FAİZİ İNDİRİP ŞOV YAPACAGINA TL DEGER KAZANDIRKİ BAŞARINI ANLAYALIM MERKEZ EFENDİ.

  • Asrın Hökümeti13 Nisan 2020 17:35

    TL namusunu koruması gereken MB na sorun. Yerli ve milli yoneticilerimiz bunların ne tarafı yerli ve milli kulahıma anlat. TL son 10 yılda yuzde 685 devaluasyona oldu. Acık ara Avrupanın en fakir halkıyız. He Kamu daki Sube Mudurlerının bile Mercedes Makam aracı var. Halk enayi ya nasılsa oder. Amudu ile goturmeye devam oldugu icin mecburen TL Devalue oluyor.

  • Vb13 Nisan 2020 18:13

    He yaw he.... Halbuki 2001 yılında kasa para doluydu... Ecevit Tempra 'ya biniyordu , Sezer markette sıraya giriyordu... Siha'mız yoktu ama Yazar kasa havada uçuyordu... Ne güzel günlerdi!