E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTurhan'dan şirketlere sukuk önerisi---

Turhan'dan şirketlere sukuk önerisi

Turhan'dan şirketlere sukuk önerisi
26 Eylül 2014 - 11:13 borsagundem.com

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, şirketlere özkaynak ve İslami finans araçlarını kullanmalarının gerekliliğini vurguladı

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, piyasalardaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi. 
Turhan, G20 gündeminin küresel büyüme ve bunun geniş kitlelere ulaşması olacağını söyledi.
Borsa İstanbul olarak özkaynak kullanımını teşvik ve üzerinde durduklarını söyleyen Turhan, küresel İslami finans araçlarının bir alternatif olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Bugün Borsa İstanbul'da yeni veri merkezinin açılışını yapacağını belirten Turhan, bölgesel sermaye piyasalarının gelişmesi, kapasitelerinin iyileştirilmesi için EBRD ile işbirliği içinde olduklarını belirtti.
Nasdaq'la yapılan stratejik ortaklığın ardından Boğaziçi Üniversitesi ile anlaşma yapıldığını kaydeden Turhan, Finans Teknoloji Geliştirme Bölgesi inşa ettiklerini sözlerine ekledi.
17 Kasım'da Girişimcilik Haftası ile 'Özel Pazar'ın açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Turhan, 'Özel Pazar' ile yeni girişimleri veya yükselen girişimleri erken aşama yatırımcıları ile buluşturacaklarını kaydetti.
Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan, 23 Ekim'de gerçekleştirilecek olan 'Girişimcilik Zirvesi'nde hukuk danışmanlığı, bağımsız denetim, veri odası konularında yol gösterici ve yardımcı olunacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)