E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTüpçüler teröre karşı kamera taktıracak---

Tüpçüler teröre karşı kamera taktıracak

Tüpçüler teröre karşı kamera taktıracak
03 Ocak 2017 - 12:09 borsagundem.com

Terörle mücadele kapsamında tüp satan yerlere kamera zorunluluğu getirildi

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yapılan yönetmelik değişikliğine göre, “sıvılaştırılmış petrol gazı tüp dağıtım merkezleri ve perakende satış yerleri ile bunların varsa tüp depoladığı yerlerde kamera kayıt sistemi kurulacak. Bu kameralar işyerine giren ve çıkanların tespitini yapacak. Elde edilen kayıtlar da 30 gün süreyle saklanacak. Kayıtlar yetkili yerler dışında kimseye verilemeyecek. Daha önce de terörle mücadele kapsamında tüp satışlarıyla ilgili olarak, “12 kilogramlık mutfak tüpleri öncelikli olmak kaydıyla piknik tüp ve sanayi tüplerinin satış ve dağıtım sürecinin izlenmesi, mutfak tüplerinde seri numarası ve kare kod bulunması zorunluluğu getirilmesi, tüplerin dolumdan nihai tüketime kadar tüm süreçlerde online takip edilmesi, tüp satın alan tüketicinin kimlik bilgilerinin de alınması, hurdaya alınan tüplerin geri dönüşüme gönderilmesi, Türkiye’ye yurtdışından LPG tüplerinin girişlerinin engellenmesi” kararı alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şef GALİP03 Ocak 2017 16:27

    Arkadaş bak adamı hasta etmeyin. Bu işle kşm ilgileniyorsa işini ciddiyetle yapsın. 1 tane tüp bile pkk pyd nin eline gelmemeli geçerse kimden ele geçtiği tespiti uygulaması işlevsellik kazanmalı. 1 sene olacak hala Embesil kafayla ilerliyorsunuz. Bombalar bir kısmı bu tüplerle yapılıp bir insanın canı bile yanıyor ise bu işi ciddiyetle bir an önce bitirmeniz Öncliğinizdir. Takipçisi olacağız parmak gözünüzde haberğnşz olsun.

  • mehmet03 Ocak 2017 12:52

    güzel hareketler bunlar ...