E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTüm Türkiye 19 Mayıs'ı İstiklal Marşı söyleyerek kutladı---

Tüm Türkiye 19 Mayıs'ı İstiklal Marşı söyleyerek kutladı

Tüm Türkiye 19 Mayıs'ı İstiklal Marşı söyleyerek kutladı
19 Mayıs 2020 - 19:40 borsagundem.com

Türkiye, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı balkonlardan İstiklal Marşı söyleyerek kutladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, evlerden de olsa coşkuyla kutlanmaya devam edilirken, saat 19.19'da ise tüm Türkiye balkonlarından İstiklal Marşı'nı okumaya başladı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ellerindeki bayrakları sallayan vatandaşlardan bazıları, alkışlar eşliğinde marşlar seslendirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Saat 19.19'da Türkiye'nin randevusu var. Ben de milli sporcularımızla birlikte İstiklal Marşımızı okumak için Ankara’daki Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezimizde olacağım” ifadelerini kullanmıştı.

YURDUN DÖRT BİR YANINDA TEK SES TEK NEFES

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da saat 21.00'de tüm Türkiye evlerinin balkon ve pencerelerine çıkarak İstiklal Marşı'nı okumuştu. Statlarda da İstiklal Marşı çalınmıştı. Yurdun dört bir tarafında seyrine doyum olmaz görüntüler ortaya çıkmıştı.

Benzer tablolar bu akşam saat 19.19'da yaşandı. Balkon ve pencerelerden Türk bayrakları açan vatandaşlar hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.

TRT 19 Mayıs'ta da sınıfta kaldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)