E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTSPB başkanını seçecek---

TSPB başkanını seçecek

TSPB başkanını seçecek
05 Haziran 2014 - 07:17 borsagundem.com

Yeni statü ile ismi ve organizasyon yapısı değişen Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği , yeni başkanını ve yönetimini 2 Temmuz’da seçecek

Halen başkanlık koltuğunda oturan Ünlü Menkul Değerler’in ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Attila Köksal’ın görev süresi doldu. Köksal’ın yerine kimin geçeği konusunda şimdilik kulislerde tek bir isim geçiyor. Hürriyet'in haberine göre, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı ve İş Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Koç’un tek aday olarak TSPB başkanı olarak seçilmesi bekleniyor. Tartışmalara neden olan TSPB’nin bağımsız üyeliği için isimler de   belli olmaya başladı. Borsa İstanbul eski başkan Yardımcısı İbrahim Kurban ile TEB Holding SPK Mevzuatı Koordinatörü Feryal Kaplan İmşir Birlik tarafından SPK’ya gönderilen isimler. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • he hehehhehe05 Haziran 2014 18:14

    TSPB BAŞKANINIMI SEÇECEK.BİRİLERİ BLEİRLEYECEK DİĞERLERİ SADECE ZORUNLU OLARAK SEÇECEK. HEHHEHEHHEHE

  • başkan adayını belirleyen kim05 Haziran 2014 18:12

    spk mı istiyor tspb mi kimin adayı, üyelerin mi adayı?

  • Bekleyelim görelim mi05 Haziran 2014 18:09

    Beklemek mi gerekli bilmiyorum.Muhtemelen İlhami Bey' in mutlak iyi bir vizyonu olacaktır.Piyasaya iyi bir düzen ve sıkı bir takip getireceğini ümit ederim.Somut adımlar atılması gerekmekte.Çalıştığı kurumdaki imkanlar, çalışma ekibi Tspb birlikte olacakmıdır bilemem. Yatırımcı da kurum sahipleride, sektör çalışanları da ilgi ve gerçekci yaklaşımlar bekliyor.

  • 2023 Hükümet ve SPK Hedefine...05 Haziran 2014 14:33

    Kurumsal Kültüre sahip bu piyasayı bilen, üye kuruluşlarını ve yatırımcı haklarını koruyabilen, piyasanın 2023 hedefine ulaştırabilecek başkan adayına eyvallah...Merakım aday olacak başkanları hedefleri nedir ve nasıl yapacakları sorularına cevaplamaları.Daha çevik bir Yönetici kadrosuyla mı yoksa mevcut ilerlemeyi beceremeyen ylnetici kadrosuyla mı olacak bu işler. Neler yapılacak piyasa için? Yoksa Ben bıraktım gel koltuğa sen otur arkadaş arkadaş devam edelim mi olacak?

  • Ahmet Uzun05 Haziran 2014 12:46

    İkisi de alanlarında değerli isimler. Şimdiden hayırlı olsun..

  • oh oh ne ala05 Haziran 2014 10:42

    İki bağımsız aday SPK'dan. İbrahim Bey ve Feryal hn. SPK kökenli. Bu ne yaaa, aracı kuruluş birliği mi, SPK birliği mi? Sektör kendi uzmanını çıkaramaz mı?

  • Gene olmuyacak 05 Haziran 2014 08:39

    İlhami bey varsa Hanfendi bu sefer aday olmaz

  • Koç mu ..05 Haziran 2014 08:23

    yok yok gelen gideni aratır ..