E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK rejimin kimyasal silah üreten tesisini vurdu---

TSK rejimin kimyasal silah üreten tesisini vurdu

TSK rejimin kimyasal silah üreten tesisini vurdu
29 Şubat 2020 - 11:10 borsagundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib'te Türk askerine yönelik saldırının ardından tespit edilen hedefleri vurmaya devam etti. Hedeflerin arasında kimyasal silah üreten tesis de var.

İdlip'ten gelen yeni görüntülere göre, Halep'in 13 kilometre güneyinde yer alan kimyasal harp tesisi ve diğer birçok hedefi imha etti.

309 REJİM ASKERİ ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar rejimin saldırısına verilen karşılığı şöyle anlattı: “Hain saldırı sonrasında uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla derhal 200’den fazla rejim hedefi ağır şekilde ateş altına alınmıştır. Bu atışlar sonucunda 5 helikopter, 23 tank, 10 zırhlı araç, 23 çeşitli cins ve çapta top ve obüs, 5 mühimmat kamyonu, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 3 mühimmat deposu, 2 malzeme deposu, bir karargah binası ve 309 rejim askeri etkisiz hale getirilmiştir. Atışlarımız ve faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmektedir. Şehitlere rahmet, kederli ailelerine, TSK’ya ve asil millete başsağlığı, yaralı personele acil şifa diliyorum. Bugüne kadar şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Operasyonlarımız Mehmetçiğe ve mazlumlara uzanan kanlı eller kırılana kadar devam edecektir.”

Türk Ordusu vurdukça Hizbullah'ta panik artıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zühtü29 Şubat 2020 20:05

    Ne işimiz var Suriye’de. Adamların kendi toprağı. Yazık askerlerimize. Harcanan paralara. 17 milyon yoksulu olan ülkemize 4 milyon Suriye’liyi niye aldık. Saray ilk seçimde gider. Dolar 6.25 e geldi. Ekonomik kriz artarak devam ediyor.

  • ______,______29 Şubat 2020 15:51

    chp iktidarda olsa böyle silahları yapamaz idik .eğer böyle bir olay başımıza gelse en az 500-1000 askerimizi kayıp eder idik.hükümetin kıymetini bilelim.teröristleri destekleyen partilere aramızda sınırlar koyalım.

  • Mehmet29 Şubat 2020 14:11

    Bu ülkedeki alevilere diyorum esed size yakın olabilir ama siz bu ülkede yaşıyorsunuz bu ülkenin güvenliği menfaatleri daha önemli olmalı sizin için lütfen düşünün

  • Alpay Nedim29 Şubat 2020 13:09

    Şimdide Suriye ile mi savaşmaya başladık?

  • kılıç29 Şubat 2020 12:01

    CANIMIZLA KANIMIZLA MEHMETCİKLERİN YANINDA OLDUGUMUZ AÇIK BİLİNMELİ.ŞU ANDA İKİ YEGENİM İDLİBDE GERKİRSE TÜM AİLE FERTLERİMİZLE SAVAŞA KATILMAYDA HAZIRIZ.

  • Mehmet29 Şubat 2020 11:09

    Işte en çok istediğim şey. . Aslanlarim be.. Allah sizden razi olsun. . . Köklerini kurutun kahpe rejimin