E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, 2024 seçimleri için ilk mitingine Texas'tan başladı---

Trump, 2024 seçimleri için ilk mitingine Texas'tan başladı

Trump, 2024 seçimleri için ilk mitingine Texas'tan başladı
26 Mart 2023 - 18:49 borsagundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, 2024 başkanlık seçimleri için ilk büyük mitingine Texas'tan başladı. Trump, konuşmasında Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarından ABD Başkanı Joe Biden'ı sorumlu tuttu

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024'te yapılacak başkanlık seçimleri için Texas'ta düzenlediği ilk büyük mitingde, hakkındaki suçlamalara cevap verirken muhtemel Cumhuriyetçi rakibi Florida Valisi Ron DeSantis'e yüklendi.

Trump, Waco kentindeki ilk resmi kampanya mitinginde, 2024 seçimlerini "son savaş" olarak niteledi ve kendisine yöneltilen suçlamaların üstesinden geleceğini ifade etti.

Yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels'la ilgili kendisine yöneltilen suçlamalara değinen Trump, insanların bu iddiaları "saçma ve adaletsiz" bulduğunu söylerken soruşturmayı yürüten Adalet Bakanlığı için "Adaletsizlik Bakanlığı" yakıştırmasında bulundu.

Donald Trump, dış politikayla ilgili ifadelerinde ise Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarından ABD Başkanı Joe Biden'ı sorumlu tuttu. Çin ile başa çıkabileceğini savunan Trump, asıl mücadele edilmesi gerekenlerin Washington'da olduğunu söyleyerek, "Ya derin devlet Amerika'yı yok eder ya da biz derin devleti." ifadesine yer verdi.

Trump, yaklaşık bir buçuk saat süren konuşmasında Cumhuriyetçi oylara talip olan muhtemel rakibi DeSantis'e de yüklenerek anketlerdeki oylarının düşük olduğunu iddia etti.

Seçmenlerin Trump'tan sonra en popüler isim olarak işaret ettiği Florida Valisi DeSantis'in, gelecek aylarda Cumhuriyetçi Parti'den 2024 başkanlığına adaylığını ilan etmesi bekleniyor.

Trump'ın tutuklanacağı şeklindeki açıklaması Washington'da tartışma çıkardı

Trump taraftarlarını protestoya çağırdı

Trump karşıtı Cumhuriyetçi Hogan, adaylıktan çekildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali27 Mart 2023 03:41

    Boş fotoğraf. Yunanistan adaları silahlandırmış yıllardır, kendi keyifleri bozulmasın diğe müdahale yapamıyorsun. Uçağın olsa neye yarar bu zihniyet ülkeyi yönettikten sonra.. mecliste ki pkk lılara 400 trilyon veriyorsun, 20 yıldır ne yaptım pkk yı beslemekten başka

  • Murat27 Mart 2023 12:39

    Vay anasını atak helikopteri, kalekollar, 1000 km duvar, kirpi,kobra, milli tüfek, bayraktar, Suriye ve Irak operasyonları....bunlar filmdi galiba.... yalan söyleyeni silmiyorlar ne de olsa yaz bakalım

  • Tttt26 Mart 2023 23:49

    Tek kursun atmadan ulkeyi yabanci cennetine cevirdi.bunlarla savasa girsek vay halimize.sevr den beter olur.

  • Murat27 Mart 2023 12:41

    Feto dedected...düz boş parazit yorum

  • Hakan Göktürk 26 Mart 2023 21:14

    Terörle/teröristle mükemmel mücadele, ülkenin bekası, güvenliği ve bütünlüğü için cansiperane duruş ve savunma/silah hamleleri bile Cumhur ittifakının devamı için yeterde artar.

  • Mert oluk26 Mart 2023 20:46

    Ama saman ithal ediyoruz!

  • baran27 Mart 2023 00:57

    pkk lı eşekler için o!  İstersen sana da versinler.

  • Baytar 26 Mart 2023 21:20

    Edilmese aç kalırsın.

  • baran26 Mart 2023 19:13

    Çok doğru!  Ukrayna ya kesin koruma  vaad edip kenara çekilmek tam bir kahpeliktir.