E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTribünlerden Kuntz'a mesaj: Evine dön!---

Tribünlerden Kuntz'a mesaj: Evine dön!

Tribünlerden Kuntz'a mesaj: Evine dön!
12 Eylül 2023 - 17:55 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı, özel maçta Japonya ile karşı karşıya geldi. Belçika'da oynanan A Milli Takım'ın 4-2'lik mağlubiyetiyle biten müsabaka sırasında taraftarlar "Stefan Kuntz istifa" tezahüratları yaptı.


UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda alınan 1-1’lik beraberliğin ardından eleştirilerin hedefi haline gelen Stefan Kuntz’a tepkiler devam ediyor… A Milli Takım’ın Belçika’da Japonya ile oynadığı özel maçta tribünleri dolduran gurbetçi taraftarlar Stefan Kuntz için ‘Go Home Kuntz’ (Evine dön Kuntz) pankartı açtı.

Özellikle Ermenistan’a iç sahada kaybedilen 2 puan sonrası istifa etmesi istenen Kuntz’a yönelik eleştiriler bir hayli artmıştı. Belçika’nın Genk kentindeki Cegeka Arena’da maçı takip eden Türk taraftarlar Mili Takım 2 farklı geriye düşünce TFF ve Kuntz için istifa tezahüratları yaptı.

Ancak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Kuntz ile yola devam edileceğini duyurmuştu.

BÜYÜKEKŞİ: KUNTZ İLE DEVAM

Başkan Büyükekşi, “Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Abdullah Avcı'nın göreve geleceği iddiaları var? Bunlar doğru mu?” sorusuna, “Öyle bir şey söz konusu değil. Maçtan sonra gereken açıklamaları yaptım. Şu anda Stefan Kuntz ile ilgili bir şey konuşmak doğru olmaz dedim. Puan kaybettiysek hep beraber kaybettik. Şu anda yolumuza devam ediyoruz” yanıtını vermişti.

‘KARAMSARLIĞI ANLAMIŞ DEĞİLİM’

Teknik direktör Stefan Kuntz, ise Ermenistan beraberliği hakkında, “Tabii oyuncularımızın üzüntülü olmalarını anlayabiliyorum. Kesinlikle büyük bir adım atabilirdik ama ufak bir adım atmış olduk. Şu andaki Türkiye’deki karamsarlığı anlamış değilim. Gruptaki durumumuz hala çok iyi. Kendi elimizde kupaya katılmak ve kupaya katılacağız” ifadelerini kullanmıştı.

6 gollü maçta Türkiye, Japonya'ya mağlup oldu!

 

A Milliler, Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran12 Eylül 2023 23:46

    Bizim bu taraftrar kadar salağı hiç biülkede yok.  Be birader bu topu sahada teknik direktör oynamıyor.  Adam ne yapsın. topu topu en fazla 15 en fazla da 30 günlük kamp süresi oluyor.  Eğer futbolcu canını dişine takıp gayret gösterirse de bu eninde sonunda skora sonuca yansır.  Bu dönem kadrosu nisbeten iyi sayılır. Geçmişte bu takım öyle soytarılara kaldı ki  adeta milli forma bunların üzerinde  ızdırap çekiyordu.  Peki teknik direktör ne yapsın. Bu şımarık züpperlerin arasından birilerini seçmesi gerekiyordu. Bu kadar  basit.