E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan Ocak'ta çifte bomba!---

Trabzonspor'dan Ocak'ta çifte bomba!

Trabzonspor'dan Ocak'ta çifte bomba!
15 Kasım 2021 - 11:09 borsagundem.com

Süper Lig'de zirvede tek başına kalan Trabzonspor Ocak'ta kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bordo-mavili takım Süper Lig'in yıldızı ve Real Betis'te forma giyen tecrübeli oyuncu için harekat başlattı.

Trabzonspor Süper Lig 12 haftası geride kalırken emin adımlarla yoluna devam ediyor. Liderlik koltuğunda oturan bordo-mavili takım Galatasaray'a 9, F.Bahçe ve Beşiktaş'a 10 puan fark attı.

RAKİP GAZİANTEP FK

RAKİP GAZİANTEP FK
Süper Lig'in namağlup tek takımı olan Karadeniz ekibi, 22 Kasım Pazartesi günü Gaziantep FK'yı konuk edecek. Şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Trabzonspor yönetimi, teknik patron Abdullah Avcı'nın talimatı doğrultusunda transfer için düğmeye bastı.

GERVINHONUN YERİNE TRANSFER

GERVINHO'NUN YERİNE TRANSFER
Gervinho’nun çapraz bağlarının kopmasının ardından Trabzonspor ’da kanat transferi olmazsa olmaz hale geldi. Hem yönetim hem de Avcı, şampiyonluk mücadelesinin verildiği sezonda, nokta atışı bir isimle kadroyu güçlendirmek amacında.

FAVORİ VISCA VE TELLO

FAVORİ VISCA VE TELLO
Fanatik'te yer alan habere göre deneyimli hoca, Nwakaeme, Hamsik, Bakasetas gibi yeni bir saha içi lider istiyor. Tecrübeli hocanın bu doğrultuda favori ikilisi: Edin Visca ve Cristian Tello.

YÖNETİM FEDAKARLIĞA HAZIR

YÖNETİM FEDAKARLIĞA HAZIR
Her iki oyuncuyu da çok beğenen Avcı, mutlaka birini takımda görmeyi hedefliyor. Yönetim de, imkanlar dahilinde her türlü fedakârlığı yapmaya hazırlanıyor.

BONSERVİSİNİN BİR BÖLÜMÜ BARÇADA

BONSERVİSİNİN BİR BÖLÜMÜ BARÇA'DA
Tello, sezon başında da Abdullah hocanın listesindeydi. Real Betis forması giyen İspanyol kanat, takımda düzenli oynamadığı için mutsuz ve ayrılmaya hazır. La Liga ekibi de, sezon sonunda sözleşmesi biteceği için Ocak ayında Tello’yu satmaya sıcak bakıyor. Tello’nun bonservisinin bir bölümü, eski kulübü Barcelona’da bulunuyor. Dolayısıyla Trabzonspor Yönetimi’nin hem Real Betis hem de Barcelona ile uzlaşması gerekiyor.

VISCADA HOCA FAKTÖRÜ

VISCA'DA HOCA FAKTÖRÜ
Edin Visca ise 2 yıldır olduğu gibi yine gündemde. Trabzonsporlu taraftarların hayallerini süsleyen Boşnak yıldız, Başakşehir’in en kilit oyuncusu. Üstelik 2025’e kadar kontratı var. Dolayısıyla transferi hiç kolay değil. Ancak Abdullah Avcı faktörü, Fırtına’nın elini güçlendiriyor. Hem Visca’nın hem de Başakşehir’in eski hocası olan Avcı, görüşmelerde bizzat devreye girebilir. Önümüzdeki haftalarda bu konu netlik kazanacak.

İSPANYOL BASINI AYRILIĞI DUYURDU

İSPANYOL BASINI AYRILIĞI DUYURDU
İspanyol medyası, Cristian Tello konusunda Trabzonspor’un ısrarcı olduğunu ve bu transferin ara dönemde bitebileceğini yazıyor. Real Betis’te mutlu olmayan 30 yaşındaki yıldızın, 1.5-2 milyon euro arası bir ücreti kabul edebileceği ve 4 yıllık sözleşme istediği vurgulandı. Haberlerde, Betis’in para kazanmak için sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Tello’yu Ocak ayında satmaya sıcak baktığı belirtildi.

Trabzonspor, borsada da rakiplerine fark arttı

 

Trabzonspor borsada da tarihi zirvesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)