E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı---

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı
23 Ocak 2022 - 09:37 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in açık ara lideri Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'nin görüştüğü Taha Altıkardeş'te bordo-mavililer, oyuncunun kulübü Bursaspor ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, Bursaspor'un genç stoperi Taha Altıkardeş'i kadrosuna katıyor. Bordo-mavililer, 18 yaşındaki stoper oyuncusu Taha Altıkardeş için Bursaspor'a teklif götürdü. İki takımın Altıkardeş'in transferi konusunda anlaştığı öğrenildi.

Transferin detaylarının iki kulüp tarafından açıklanması bekleniyor.

Ocak ayı transfer döneminde; Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı alarak gövde gösterisi yapan, Enis Destan ile de anlaşan Fırtına, son transferini Taha Altıkardeş ile yapacak.

Bursaspor altyapısından çıkan Taha ile Fenerbahçe de ilgileniyordu. Sarı-lacivertliler bu transfer için Bursaspor yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirmişti.

TAHA ALTIKARDEŞ, VAKIFKÖY ÇIKIŞLI

22 Ağustos 2003'te Bursa'da dünyaya gelen Taha Altıkardeş, futbola Bursa Ufukspor'da başladı. 2 yıl burada forma giyen Taha, 2015 yılında Vakıfköy'e adım attı.

Bursaspor altyapı hocalarının dikkatini çeken genç stoper, altyapıda bir sürede forma giydikten sonra A takımda oynamaya başladı. U19 Milli Takım kadrosunda da yer alan Altıkardeş, gelecek vaat eden futbolcular arasında yer alıyor.

TAHA ALTIKARDEŞ, KISA SÜREDE TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Ocak 2021'de profesyonel sözleşmeye imza atan ve genç yaşına rağmen takımın bankoları arasına giren Taha, 1.88 boyunda.

Tekniği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken 18 yaşındaki stoper, Bursaspor'da 29 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Trabzonspor'dan yeni sponsorluk anlaşması

 

Trabzonspor'a soğuk duş! Okan Kocuk "Dur" dedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)