E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor’dan dev sponsorluk anlaşması---

Trabzonspor’dan dev sponsorluk anlaşması

Trabzonspor’dan dev sponsorluk anlaşması
08 Ağustos 2023 - 15:20 borsagundem.com

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu’nun isim sponsorluğu için 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bordo-mavililer, bu anlaşmadan 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edecek.

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan ve 1 sezondur isim sponsoru bulunmayan Akyazı Stadyumu’nun sponsorluk anlaşmasında mutlu sona ulaştı. Bordo mavililer, ‘Papara’ ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

HER SEZON İÇİN 236 MİLYON TL+KDV

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Papara Elektronik ile stadyum isim sponsorluğunun yanı sıra diğer reklam ve iletişim haklarını kapsayan geniş kapsamlı bir sözleşme imzalandı. Buna göre, 2023-2024 sezonundan itibaren başlamak üzere toplam 5 sezonluk yapılan anlaşma karşılığında Trabzonspor'a yıllık 236 milyon TL + KDV olmak üzere toplamda KDV dahil 1 milyar 416 milyon TL ödeme yapılacak.

Öte yandan, yıllık bedel her sezon öncesi haziran ayında açıklanacak olan yıllık tüfe değişim oranında artırılacak.

BORÇLAR HAFİFLEYECEK

Anlaşmadan elde edilecek kazancın önemli kısmı, kulübün Bankalar Birliği’ne olan borçlarının ödenmesinde kullanılacak. Yapılan anlaşma bordo-mavili camianın tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olarak kayıtlara geçti. Sponsorluk anlaşmasında imzalar geçtiğimiz günlerde atılırken bu hafta yapılması planlanan lansman, Antalyaspor maçı sonrasına ertelendi.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ"

Olağanüstü kongre dönemindeki vaatlerinden en önemlisinin kulübü sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşturmak olduğunu hatırlatan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan sponsorluk anlaşmasına ilişkin, "Bu uğurda göreve gelir gelmez başladığımız çalışmalarımız nihayet sonuçlanmaya başladı. Çok önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşması olarak tarihe geçen bu anlaşma hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda çok ciddi bir itici güç olacaktır. Daha önce Trabzonspor'a özel ön ödemeli kart projesiyle bir araya geldiğimiz Papara ile sonuçlandırdığımız reklam ve sponsorluk anlaşmamızın camiamız ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da 56. yıl coşkusu

 

Trabzonspor'un yeni transferinin burnu kırıldı

 

Trabzonspor'dan '1959' çıkışı

 

Trabzonspor'da kombineler satışa çıkıyor! İşte fiyatlar

 

Trabzonspor, Borussia Dortmund'dan genç oyuncuyu renklerine bağladı

 






Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş09 Ağustos 2023 01:42

    bu sülepe hisse dünya kupasınıda kazansa anca 1 puan artar. sponsorluk açıklanır eksi 6 yapar. şampiyon olur düşer  nebu hisseden nede takım ve kulübden bir cacık olmaz