E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a Yunanistan'dan kötü haber---

Trabzonspor'a Yunanistan'dan kötü haber

Trabzonspor'a Yunanistan'dan kötü haber
17 Ekim 2023 - 20:13 borsagundem.com

Trabzonspor, Bakasetas'ın Yunanistan Milli Takımı'nda sakatlandığını açıkladı

Trabzonspor (#TSPOR), Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Anastasios Bakasetas'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcunun sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı. Yıldız futbolcunun Alanyaspor ile oynanacak maçta forma giyip giymeyeceği ise merak konusu.

Trabzonspor, Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Anastasios Bakasetas'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, "Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan futbolcumuz Anastasios Bakasetas'ın bugün ülkesinde yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" dedi.

Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi

 

Galatasaray'da ibra kararı

 

Fenerbahçeli yıldıza çarpıcı teklif: ManU'dan rekor rakam!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)