E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a sürpriz teknik direktör: Şota---

Trabzonspor'a sürpriz teknik direktör: Şota

Trabzonspor'a sürpriz teknik direktör: Şota
20 Ekim 2020 - 14:13 borsagundem.com

Trabzonspor'un Şota Arveladze'ye resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.

Süper Lig'de yeni sezona istediği gibi giriş yapamayan ve son olarak sahasında Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da Eddie Newton ile yolların ayrılacağı iddia edilmişti. Bordo-mavili ekip, Eddie Newton'ın yerine Özbekistan ekibi Pakhtakor'u çalıştıran eski teknik direktörü ve efsane futbolcusu Şota Arveladze'ye teklif yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Pakhtakor ile sözleşmesi 1,5 ay sonra bitecek olan Şota'ya resmi teklif yapan Trabzonspor yönetimi, Gürcü çalıştırıcıdan 'Sözleşmem bitince konuşalım' yanıtı aldı. Şota daha önce Süper Lig'de Kayserispor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı çalıştırmıştı.

İki yıl önce Pakhtakor'un başına gelen Şota Arveladze, 6. sırada aldığı takımı 2. sıraya taşımış ve Asya Şampiyonlar Ligi'ne götürmüştü. Geçen sezon ise Pakhtakor'u en yakın rakibine 20 puan fark atarak şampiyon yapan 47 yaşındaki Arveladze aynı zamanda Özbekistan Kupası'nı da kazandı. Pakhtakor'u 10 yıl aradan sonra Asya Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Şota Arveladze'nin maaşı ise yıllık 1,5 milyon Euro.

Abdullah Avcı Trabzonspor'da çalışacak, Beşiktaş'tan para alacak!

 

Trabzonspor kendi evinde 3 puan kaybetti

 

Trabzonspor'da korona paniği

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dokuzuncu köy20 Ekim 2020 18:49

    Ya trabzon sanki dün alanyaya sen yenildinde bugün bunu fiyatlayıp rezili oynadın Bence tahta yapıcında bi sorun var milleti rezil ettiniz böyle olursa kimse alıp satmaz kağıdı

  • nedo20 Ekim 2020 14:36

    en iyisini yaparsınız,,kenelere para kaptırmayın.