E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, İngiltere'de futbol okulu kuruyor---

Trabzonspor, İngiltere'de futbol okulu kuruyor

Trabzonspor, İngiltere'de futbol okulu kuruyor
19 Mayıs 2020 - 12:07 borsagundem.com

Trabzonspor, ‘futbolun beşiği’ İngiltere’de futbol okulu kurma kararı aldı. Burada yetiştireceği yetenekli oyuncuları Türk futboluna kazandırmayı planlayan Karadeniz ekibinin bir sonraki durağının ise Afrika olduğu öğrenildi.

Trabzonspor dev bir projeye adım atmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili kulüp, İngiltere'den başlayıp ardından dünyanın birçok yerine yayılacak futbol okulları kurma kararı aldı.

Fotomaç haberine göre korona virüs salgını geçer geçmez bu proje hayata sokulacak. Böylece Fırtına geleceğin yıldızlarını kaynağında keşfederek transferde de yüksek maliyetlerden kurtulmuş olacak. Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan'ın salgından önce İngiltere'ye giderek burada bir dizi temaslarda bulunduğu öğrenildi.

‘Afrika’ya da büyük yatırım planı’

Trabzonspor, Ada'da kuracağı futbol okulunun ürünlerini takip ederken bir büyük yatırımı da Afrika'ya yapmayı planlıyor.

Bordo-mavili kulüp, futbolcu ihracatının en yüksek olduğu bu kıtada birkaç farklı noktada okul açacak. Yetenekli çocuklar gelecekte Trabzonspor forması giymeleri için eğitilecek. Karadeniz ekibinin ön sıraya alacağı ülkelerden biri de Almanya olacak. Fırtına buradaki gurbetçi oyuncuları ilk keşfeden kulüp olmanın planlarını yapıyor.

Bundesliga'da gol sevincinde 'öpme' tartışması

Kulüpler üye aidatlarını rekor oranda artıracak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.371.510
Toplam Adet: 334.495.738
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aloooo19 Mayıs 2020 22:14

    LA tirabzon cüldürme benu

  • Alb19 Mayıs 2020 15:51

    ALLAH akil versin borç batağındayken paralari İngiltere'ye gereksiz yere saç Türkiye'deki üç futbolcudan bir trabzonluyken İngiltere'ye yapacağın yatırımı of a mackaya veya diğer ilçelere yakın illere yap Türkiye'ye yap üret sat bu potansiyel var

  • J Farfan321 19 Mayıs 2020 15:40

    Dusunce dogru ama ingiltere tercihi hatali olabilir bize heryer trabzon.

  • AhmetK19 Mayıs 2020 13:25

    Sacma bir yatırım.. ingiltetede yerel o kadar guclu takım varken kımse katılmaz. Bu işi afrıka, guney amrıka ve balkanlarda yapın. Gercekten vizyonsuz ve dunyayı okuyamayan adamlar yonetımlerde. Kaynak israfı olacaktır