E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, Avrupa Ligi’ne kazanarak veda etti---

Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne kazanarak veda etti

Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne kazanarak veda etti
03 Kasım 2022 - 23:23 borsagundem.com

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde başladığı Avrupa serüveninde bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Temsilcimiz, Ferencvaros'u mağlup etse de Monaco'nun kazanmasıyla 3. sırada kaldı: 1-0.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun son hafta maçında Trabzonspor, sahasında Ferencvaros’u konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi temsilcimiz 1-0 kazanmayı başardı.

Trabzonspor’a 3 puanı getiren golü 7. dakikada Bakasetas enfes bir şutla kaydetti. Bu golden sonra ilk yarı topu direkten dönen bordo-mavililer, birçok pozisyonu ise değerlendiremedi.

Trabzonspor grupta oynadığı 6 maçta 3 galibiyet aldı ve 9 puanla 3. sırada kaldı. Monaco sahasında Kızılyıldız’ı mağlup ettiği için bordo-mavililer yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam etmek zorunda kaldı.

Ülke puanı için önemli bir galibiyete alan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi ile başladığı sezonda Avrupa Ligi sonrası Konferans Ligi son 32 turunda boy gösterecek. Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi’nde gruplarını 2. sırada tamamlayan 8 takımdan biriyle eşleleşecek.

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor'un borcunu gerilettik

 

UEFA gelirlerinde Trabzonspor lider

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,22
En Yüksek: 2,21
En Düşük: 1,99
Değişim 8,82 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,55
İşlem Hacmi 579.452.398
Toplam Adet: 270.543.877
Ağırlıklı Ort.: 2,13
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)