E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor 3 yılık forma anlaşmasını KAP'a bildirdi---

Trabzonspor 3 yılık forma anlaşmasını KAP'a bildirdi

Trabzonspor 3 yılık forma anlaşmasını KAP'a bildirdi
23 Haziran 2023 - 12:27 borsagundem.com

Trabzonspor, yeni forma sponsorluğu konusunda yapılan 3 yıllık anlaşmayı KAP'a yaptığı bildirimle duyurdu.

Trabzonspor, forma sponsorluğu için Joma Türkiye ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan anlaşmaya göre Joma Türkiye, Trabzonspor'a her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecek.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Şirketimiz ile As Spor Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. (Joma Türkiye) arasında forma sponsorluğu konusunda sözleşme imzalanmıştır.

Yapılan sözleşmeye göre, Joma Türkiye, 2023/2024 – 2024/2025 ve 2025/2026 sezonlarını kapsayan üç sezon boyunca futbol A takımımızın giyeceği forma, kamp ve antrenman kıyafetlerini üretecektir. Joma Türkiye sözleşme kapsamında, A takım ve altyapılarımızın tüm ürün ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılayacak olup, üreteceği ürünler en yüksek sportif performans kriterlerine sahip olacaktır.

Joma Türkiye, Şirketimize ayrıca her sezon için 15 milyon TL + KDV nakdi sponsorluk bedeli ödeyecektir. Ödenecek sponsorluk bedeli her sezon için oluşan enflasyon etkisi göz önüne alınarak arttırılacaktır.

Joma Türkiye sağlamış olduğu yukarıdaki faydalar karşılığında, Trabzonspor'un teknik sponsoru olma ünvanına sahip olacak ve mağazacılık faaliyetlerimizde taraftarlarımıza sunacağımız ürünlerin de tedarikçisi olacaktır. Ayrıca çeşitli reklam hakları da Joma Türkiye'ye Şirketimiz tarafından sağlanacaktır."

Trabzonspor kongresinde 'usulsüzlük' iddialarına dava

 

Trabzonspor istifayı KAP'a bildirdi

 

Genel Kurul Toplantısı'nda Trabzonspor'un borcu açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)