E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon'da Tekelioğlu görevi bırakıyor---

Trabzon'da Tekelioğlu görevi bırakıyor

Trabzon'da Tekelioğlu görevi bırakıyor
20 Ocak 2016 - 22:54 borsagundem.com

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında oyuncularla vedalaştı.

Trabzonspor yönetiminin sezon sonuna kadar göreve getirmeyi düşündüğü Hami Mandıralı Trabzon'a gelirken Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında oyuncularla vedalaştı.

Yönetim kurulunun Hami Mandıralı ile yapacağı görüşmede geleceğe yönelik planlamanında ele alınacağı öğrenildi. Mandıralı'ya sezon sonuna kadar tek yetkili olarak çalışması isteneceği, gelecek sezon takımın başına yabancı teknik adam getirildiği takdirde birinci yardımcılığını yapmasının önerileceği bildirildi.

Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulunun Hami Mandıralı'nın vereceği cevaba göre de durumun netlik kazanacağı ifade edildi.

Mandıralı Trabzon'da
Teknik direktör Hami Mandıralı, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu ile görüşmek için Trabzon'a geldi. Eşi ve kızıyla birlikte Trabzon'a gelen Mandıralı, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Trabzonspor yönetiminin daveti üzerine geldim. Bir görüşme yapacağım. Benim açımdan herhangi bir sıkıntı yok" dedi.Mandıralı, daha sonra eşi ve kızıyla birlikte havaalanından ayrıldı.

Tekelioğlu veda etti
Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından soyunma odasında oyuncularla vedalaştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Trabzonspor-Nazilli Belediyespor maçının ardından Sadi Tekelioğlu, oyuncuları ile vedalaştı ve alt yapıyı geliştirme koordinatörü görevine geri döneceği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Nazilli Belediyespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, hafta sonundaki Beşiktaş maçında takımın başında sahada olmayacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)