E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon’da olay! Taraftar sahaya girdi, kavga çıktı---

Trabzon’da olay! Taraftar sahaya girdi, kavga çıktı

Trabzon’da olay! Taraftar sahaya girdi, kavga çıktı
17 Mart 2024 - 23:07 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Maç boyunca yabancı madde atıldı, maç sonu taraftar sahaya girdi, sarı lacivertli futbolculara saldırdı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından saha içinde arbede yaşandı.

Maçın bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

OSAYI SAMUEL KAVGA ETTİ

Trabzonsporlu taraftarların üzerine geldiği Fenerbahçeli Osayı Samuel, taraftarlarla kavga etti.

SAHAYA YABANCI MADDE YAĞDI

Trabzonsporlu taraftarların sahaya attığı patlayıcı madde ve su bardakları nedeniyle zaman zaman maç durdu. Büyük gerginlik, Fenerbahçe’nin Fred’in golüyle öne geçmesiyle başladı. Gol sonrası tribünlerden yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal başından yaralandı, buz tedavisi yapıldı. Ardından Trabzonspor'un kullanacağı kornerde ceza sahası içine yine yabancı madde yağdı. Fenerbahçeli Edin Dzeko kısa bir süre yerde kaldı. Oyun sürerken tribünden atılan bir madde Dusan Tadic’e isabet etti. Tadic de bir süre yerde kaldı. Karşılaşmanın orta hakemi Halil Umut Meler, sahaya atılan maddeler nedeniyle yardımcı hakemleri de orta sahaya çağırarak taraftarların sakinleşmesini bekledi, anons yapıldı.

Tansiyonu yüksek 5 gollü maç! Fenerbahçe, Trabzon'dan kayıpsız dönüyor

İsmail Kartal'a yabancı cisim atıldı

UEFA'dan Fenerbahçe'ye deplasman yasağı!

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Olympiakos!

TFF duyurdu: Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu!

Fenerbahçe'nin kasası doldu: Avrupa'dan dev gelir!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM18 Mart 2024 12:49

    deliye,ampul u aldigin belli.yandikca yanmaya devam.....

  • IDAM18 Mart 2024 12:46

    bu macin iptal edilip seyircisiz oynanmasi gerek

  • NUSRET ALİBEYSOY18 Mart 2024 12:33

    Aslında  Karadenizliler bunlar değil seçim önü ülkeyi ve hükümetimizi küçük düşürmek için  bilinçla yapan bunlar ya profökatör ya da karadenizli olmayan yabancılar.....

  • Futbolsever🇹🇷18 Mart 2024 11:07

    FUTBOLU YÖ-NE-TE-Mİ-YOR-LAR. İSTİFA nedir BİLMİYORLAR.

  • İbrahim Açıkgöz18 Mart 2024 09:19

    Futbolu bu hale getiren kim Allah aşkına? Bir hafta önce Pendik Sporu tehditle yenen teknik direktörü ve yedek oyuncuların bulunduğu yere el kol hareketiyle hakaret eden edepsizler aynısını Trabzon da da yapmaya kalktılar. Tahrik tehdit ve hiziple kimse şampiyon olmasın olamasın gücün yetiyorsa çık oyna kazan bu Fener Türk futbolunu katlediyor. 

  • Yorum18 Mart 2024 14:24

    Fener ülkemizin bir çok alanda başarı sergilediği güçlü bir spor klübüdür. Bölüp, parçalayıp feneri tarihten sildiğiniz de ciğeriniz yağ mı bağlayacak? Kişisel kötülükleri kurumlara mal etmekten vazgeçin artık. Misafiri düzgün karşılamayan, şiddete başvuranlar bir avuç hoşgörüsüz fanatik şahsın yüreğinde büyüttüğü kinin sonucudur. İnsanlar öfkeli boğa gibi sataşacak yer arıyor.

  • sözün özü18 Mart 2024 09:01

     Her taraftara top verselerdi bunlar olmazdı......... Sahadaki topu almak için birbirine giriyorlar.......Zaman  zaman taraftara top oynatacaksın sahada enerjisini harcamalı........YOKSA BÖYLE KAVGA ÇIKAR.

  • YORUM 18 Mart 2024 01:22

    yakışmadı karadenize hiç olmadık şeyler bu insanlar futbolcu değilde misafir olarak gitseler trabzona el üstünde tutarlar ama bu neyin kafası anlamadım.. Balığı az yediler bu sene ondandır diyelim bari

  • Fenerli vede CHP li 17 Mart 2024 23:37

    Ekrem İmamoğlu çok üzülmüştür.

  • Yorum18 Mart 2024 09:13

    Bu ne şimdi bunuda siyasetle birleştirirsen olacağı bu nasıl Bi kafa yaşıyorsunuz en az 3 4 senedir Türk hakemliğinin kötü olduğu emen her 2 3 maçta bir maçın skoruna etki edildiği yazılıp çizildi bazıları biz memlun olduğu için hiç bir şey yapılmadı işte saha ortasında hakeme yönetici dayağıyla sonuçlandı dahada i ders alınmamış hala olayın üstü kapatılıyor şimdi çok eminim bu olayında üstü kapatılır dün bazı spor yazarı hala olaya AA fenerbahçe de niye seviniyor AA niye içeri girmiyor gibi saçma sapan şeyler söyledi bizim en önce bu spor yazarların içimizden tamizlememiz lazım Bi kanalda olayı batşuayi başlattı gibi geri zekalı Bi paylaşım yaptı onu yazanı f formasıyla o sahanın ortasına bırakacaksın öyle anlar ancak

  • Deli18 Mart 2024 07:13

    Ampül olduğun belli