E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTorrent'ten flaş 'Fatih Terim' sözleri!---

Torrent'ten flaş 'Fatih Terim' sözleri!

Torrent'ten flaş 'Fatih Terim' sözleri!
16 Ocak 2022 - 22:32 borsagundem.com

Galatasaray'ın başında Hatayspor karşısına çıkan Domenec Torrent, ilk maçından puan çıkaramadı. Galatasaray'ın 4-2'lik mağlubiyeti sonrasında üzgün olduğu görülen İspanyol çalıştırıcı gelişmeleri gerektiğini belirtti.


4 gün önce ilk idmanına çıkan ve bugün Hatayspor karşılaşmasında Galatasaray'ın başında yer alan Domenec Torrent mağlubiyetin ardından konuştu.

Karşılaşmayı yorumlayan Torrent, "Sadece 4 gündür buradayız. 3-2 yenik duruma düştüğümüzde beraberlik için hamle yaptık, bu yüzden dördüncü golü yedik. Dördüncü golden sonra 3 puan kaybettiğimizi anladık fakat sadece 3 puan kaybettik. Gelişmemiz gerekiyor. Çok fazla kontratak yedik bugün. Bunların önüne geçmeliyiz. Daha iyi bir performans sergilemiş olsaydık, daha iyi bir sonuca ulaşacaktık. Afrika Kupası'na gitmiş oyuncularımız var, sakatlanan oyuncularımız var. Bunların hepsi, bahane olarak kullanılmaması gereken şeyler. Daha fazla çalışmamız gerekiyor" dedi.

TRANSFER KONUSU

Tecrübeli hoca transferle ilgili soruya ise, "Galatasaray'ın daha önceden maçlarını izlediğimde kafamda belli bir şey oluşmuştu. Fakat ben burada sadece hocayım. Bu transfer işi yönetimle kulüp olarak almamız gereken bir karar" açıklamalarında bulundu.

FATİH TERİM SÖZLERİ

Fatih Terim'le ilgili gelen soruya Domenec Torrent, "Fatih Terim, Türkiye'de efsane. Sadece burada değil futbol kariyeriyle Avrupa'da da saygıyı hak eden biri. Ancak futbolda en önemlisi kulüplerdir, kulüpler kalıcıdır. Kendimi Terim ile karşılaştırma veya rekabet etme gibi bir durumda görmüyorum. Bu hata olur" yanıtını verdi.

Atakaş Hatayspor: 4 - Galatasaray: 2

 

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için çılgın teklif!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)