E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTorrent’i göndermek Galatasaray’a 28 milyona patlayacak---

Torrent’i göndermek Galatasaray’a 28 milyona patlayacak

Torrent’i göndermek Galatasaray’a 28 milyona patlayacak
30 Mart 2022 - 17:43 borsagundem.com

Galatasaray'ın yeni başkanı, Katalan hocayla çalışmak istemezse, 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon Euro'luk yıllık ücret ve 200 bin Euro tutarındaki şampiyonluk primini Torrent'e ödemek zorunda. Bu da güncel kurla 28 milyon TL ediyor.


Galatasaray'da hafta sonu gerçekleşen Mali Genel Kurul'da yaşanan ibrasızlık sonrası gündem bir anda seçime döndü. Burak Elmas ve yönetiminin tüzük gereği giremeyeceği seçimde yeni gelecek başkanın, teknik direktör Domenec Torrent ile devam etme ihtimali çok düşük. Ancak Cimbom'u büyük bir tehlike bekliyor: Tazminat...

DOMENEC TORRENT'İ GÖNDERMENİN AĞIR BEDELİ

59 yaşındaki çalıştırıcının anlaşmasında opsiyonunun olmadığı, yarım sezonu tamamladıktan sonra gelecek sezon da sözleşmesinin devem edeceği ortaya çıktı. 30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, Katalan hocayla çalışmak istemezse, 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon Euro'luk yıllık ücret ve 200 bin Euro tutarındaki şampiyonluk primini Torrent'e ödemek zorunda. Bu da güncel kurla 28 milyon TL ediyor.

YENİ TEKNİK ADAM İÇİN AYRI BÜTÇE

Galatasaray'ın yeni yönetimi Torrent ile yolları ayırmak için ödemesi muhtemel bu ücretin yanı sıra yeni teknik adam ve ekibi için de en az bir o kadar daha ücret ödemek zorunda kalacak. Bu durum yeni gelecek yönetimin önündeki en büyük problem olacak. (Sabah)

Galatasaray'da roller değişiyor: Terim aday olacak mı?

 

Galatasaray'da mali kriz: Kerem için karar verildi!

 

Galatasaray seçim tarihini duyurdu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekno papaz 30 Mart 2022 21:26

    Aptalca yönetilen dernekler. Para ceplerinden çıkmadığı için yolla yenisini al beğenmedin mi onu yolla. Bir daha al. Ulan neler dönüyor o kulüplerde milletin parasını savurun.

  • spox30 Mart 2022 18:05

    Her birinizi ayırt etmeksizin senede iki teknik direktör değiştirip bol para dağıttığınız için tebrik edip suratınızı ıslatmak lazım.  Umarım bu taraftar kitlesi futbolun ne manyakça boş bir iş olduğunu anlamıştır.