E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY'den İsrail'e işgal göndermesi---

THY'den İsrail'e işgal göndermesi

THY'den İsrail'e işgal göndermesi
30 Aralık 2014 - 22:34 borsagundem.com

Türk Hava Yolları'nın web sitesi üzerinden bilet almak için işlem yapanlar, ilginç bir ayrıntıyla karşılaşıyor.

Sitede bilet alma ekranında Filistin'in telefon koduna hem İngilizce hem de Türkçe olarak, "İşgal altındaki Filistin toprakları" şeklinde yer veriliyor.

Türk Hava Yolları'nın web sitesinden online olarak bilet almak için işlem yapanlar ilginç bir ayrıntıyla karşılaşıyor.

Bilet ve rezervasyon işlemleri ile ilgili irtibat kuracak yolcunun bilgilerinin alındığı bölümünde bulunan telefon bilgisinin yer aldığı ülke telefon kodlarında Filistin'in uluslararası telefon kodunun yanında, "İşgal altındaki Filistin toprakları" yazısının yer alması dikkat çekiyor.

Filistin'in uluslararası telefon kodu olan 970'in yanındaki ifade, THY'nin uluslararası web sitesinde de ingilizce olarak da yer alıyor.

İsrail'in geçtiğimiz aylarda Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sırasında yurtdışında yaşayan İsrailli vatandaşlara 'Ülkenize gelin, savaşın' çağrısının ardından, Türk Hava Yolları Tel Aviv seferlerini iptal ederek Türkiye'den İsrail'e uçuşları belli bir süre engellemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • analizci ye 31 Aralık 2014 02:51

    niye rahatsız oluyorsun bir o kadar da tercih eden olacak mesala benim çok hoşuma gitti ilk tercihim thy olacak sen rahat ol tek taraflı bakma olaya

  • emekci31 Aralık 2014 02:14

    thy fiyatları rakiplerine gore yuksek kalıyor. maliyetlerını dusurup yurtdısı ucuslarda rekabet dısı kalmamakarı lazım. bu fıyatlarla uzun soluklu olamazlar

  • Analizci31 Aralık 2014 01:16

    Sen Uçak Şirketisin Finansal olarak etkilenirsin babanın malımı o Şirket oraya yazı koyuyorsun?Biz Türkiye olarak Finansı ögrenemicez.Şimdi senle uçanlar 2ye bölünecek yolcu sayın azalacak.İnan yolcu sayın artmayacak.Şirketi zarara sokmaya kimin hakkı var?

  • irfan30 Aralık 2014 23:44

    seçim yatırımı.ne zaman seçim yaklaşsa İsrail ile kavga başlıyor

  • mustafa30 Aralık 2014 23:25

    Bizimkiler gene kurtlar vadisini fazla izleyip kahramanlığa soyunmuşlar.Siz önce dünyaya kendinizi bir ispat edin de, kahramanlığınız şurada dursun.

  • Analizci30 Aralık 2014 22:42

    Gene ateşle oynuyorlar ne geziyor o yazı orda?Kendi vatandaşınız rahat ettide diger Ülkeler kaldı.Yandık gene kriz başlıyor...