E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY'den deprem bölgesi için bilet iptal ve değişim açıklaması---

THY'den deprem bölgesi için bilet iptal ve değişim açıklaması

THY'den deprem bölgesi için bilet iptal ve değişim açıklaması
05 Mart 2023 - 17:16 borsagundem.com

THY, deprem bölgesine düzenlenen 6 Şubat-31 Mayıs arasındaki tüm biletlerin kesinti yapılmadan iade veya değişim yapılacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), deprem bölgesindeki illerden 28 Şubat öncesinde düzenlenen ve 6 Şubat-31 Mayıs arasındaki tüm biletlerin kesinti yapılmadan iptal veya değişiminin yapılabileceğini duyurdu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "28 Şubat ve öncesinde düzenlenmiş olması koşuluyla 6 Şubat-31 Mayıs (dahil) 2023 tarihleri arasında olan tüm yurt içi ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Adıyaman, Hatay, Elazığ varışlı/çıkışlı yurt dışı uçuşlarınızı ücretsiz olarak değiştirebilir veya biletlerinizi kesintisiz olarak iade edebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, iade ve değişim işlemlerinin 31 Mayıs'a kadar THY'nin internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılabileceği belirtildi.

THY'nin onarılan Hatay Havalimanı'ndan uçuşları tekrar başladı

 

THY'den 9 Şubat öncesine iade ve değişiklik duyurusu

 

THY bugün deprem bölgesinden 170 tahliye seferi yapacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)