E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den 'Kuntz' açıklaması: Haberler gerçeği yansıtmıyor!---

TFF'den 'Kuntz' açıklaması: Haberler gerçeği yansıtmıyor!

TFF'den 'Kuntz' açıklaması: Haberler gerçeği yansıtmıyor!
18 Eylül 2023 - 17:27 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili çıkan ayrılık haberlerini yalanladı.


TFF, geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz'un ayrıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

A Milli Futbol Takımı'nın resmi X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda Stefan Kuntz'un ayrılığıyla ilgili haberlerin ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Yapılan açıklamanın tamamında şu ifadeler yer aldı;

"Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir."

NE OLMUŞTU?

60 yaşındaki çalıştırıcı EURO 2024 Elemeleri grup aşamasında Ermenistan mağlubiyeti sonrası eleştirilmişti. Kuntz yönetimindeki milliler Ermenistan sonrası Japonya ile özel maça çıkmış ve 3-2 mağlup olmuştu.

Bu maçın ardından Kuntz oyuncuları suçlayıcı açıklamalar yapmış, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise "Kuntz kendi bacağına ateş etti" yorumunda bulunmuştu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF, Stefan Kuntz'un görevine son verdiği iddia edilmişti.

A Milli Futbol Takımı'na Montella mı geliyor?

 

Tribünlerden Kuntz'a mesaj: Evine dön!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)