E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTesla hisselerinde 'anket' düşüşü---

Tesla hisselerinde 'anket' düşüşü

Tesla hisselerinde 'anket' düşüşü
08 Kasım 2021 - 17:57 borsagundem.com

Tesla hisseleri, Elon Musk'ın haftasonu Twitter üzerinde yayımladığı anketin sonucunda takipçilerinin yüzde 10'luk hisse satışına evet demesi sonrasında açılışta yüzde 7 geriledi.


Milyarder iş insanı Elon Musk gerçekleşmemiş kazançlardan büyük gelir elde ettiğini söyleyip vergi ödemek için Tesla’da bulunan hisselerinin yüzde 10’unu satmayı önermiş, bunun için sosyal medya hesabından bir anket paylaşmıştı.

Musk'ın paylaştığı ankette 3 milyon 500 binin üzeinde oy kullanıldı. Ankete katılanların yüzde 57.9'u Musk'ın hisselerini satmasını isterken, yüze 42.1'lik kesim ise olumsuz yönde oy kullandı.

Musk, anketten çıkacak sonuç ne olursa olsun buna uyacağını ifade etmişti.

HİSSELERDE SERT DÜŞÜŞ

Tesla hisseleri haftaya sert düşüş ile başladı. Geride kalan haftayı 1.222 doların üzerinde kapatan Tesla hisseleri Nasdaq açılında yüzde 7'nin üzerinde düşerek 1.133 Dolar seviyesine indi. Daha sonra tekrar yükselişe geçen Tesla hisseleri çnce 1.158 dolara ardından da 1.172 dolara çıktı. Tesla hisseleri saat 17.47 itibarıyla 1.167 dolar seviyesinde bulunuyor. (Hürriyet)

Musk’ın anketinde sonuç belli oldu: Hisselerinden satacak mı?

 

Musk, Tesla'daki hisselerinin geleceğini takipçilerine sordu

 

Musk'ın kişisel serveti, şirketleri geride bıraktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)