E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in ayrılığı sonrası 2 isim daha gitti!---

Terim'in ayrılığı sonrası 2 isim daha gitti!

Terim'in ayrılığı sonrası 2 isim daha gitti!
10 Ocak 2022 - 16:07 borsagundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın ardından çok tartışılan yardımcı antrenörler Selçuk İnan ve Necati Ateş de sarı-kırmızılı takımdan ayrıldı.

Süper Lig’de alınan kötü sonuçlar sonrasında Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim dönemi sona erdi. Terim’in son dönemde çok tartışılan yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş ile de yollar ayrıldı.

Terim’in cezalı olduğu dönemde kenardaki performansları eleştirilen ve Galatasaray yönetiminin de yetersiz gördüğü ikilinin görevine de son verildi

Karagümrük’teki görevi sona ermeden önce de Galatasaray maçlarını NEF Stadyumu’nda izleyen Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli’nin Burak Elmas ve yönetimi tarafından Fatih Terim’in yardımcılığına getirmek istediği iddia edilmişti.

Galatasaray'da Fatih Terim ile yollar ayrıldı!

 

Galatasaray'da Elmas-Terim görüşmesinde neler yaşandı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner10 Ocak 2022 16:45

    çok  çok üzüldük ama gelinen noktada başka çare kalmadı. Fatih TERİM biz Galatasaraylılar için hocalığın çok ilerisinde bir anlam ve önem taşır. Allah yolunu açık etsin. onunla başarının anlamı çok daha farklı olduğu için bir daha birlikte çalışmayı nasip etsin.