E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: İtalya'dan bir telefon gelirse, hemen ayrılırım---

Terim: İtalya'dan bir telefon gelirse, hemen ayrılırım

Terim: İtalya'dan bir telefon gelirse, hemen ayrılırım
17 Eylül 2021 - 19:28 borsagundem.com

Lazio maçı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Fatih Terim, "İtalya'da çalışır mısınız" sorusuna "Teklif gelirse hemen ayrılırım" cevabını verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son zamanlarda İtalyan basınından yoğun ilgi görüyor. Lazio karşılaşmasından sonra Terim, İtalyan medyasıyla sohbet toplantısı yaptı. "İtalya'da çalışır mısınız" sorusuna Terim, "G.Saray ile 3 yıllık sözleşmem var. Ama maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım" dedi.

Mynet'in haberine göre; Galatasaray'ın Lazio'yu mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fatih Terim, İtalyan basın mensuplarıyla bir araya geldi. İtalyan gazeteciyle eğlenceli anlar yaşayan Terim, onları en iyi şekilde ağırladı.

Fatih Terim bombayı patlattı: İtalya'dan teklif gelirse hemen ayrılırım

"MOURİNHO'YA SELAM SÖYLEYİN"

Fatih Terim dostu Jose Mourinho'yla ilgili gelen soruya, "İyi yolculuklar. Mourinho'ya selam söyleyin. Roma'da görüşürüz" diye cevap verdi.

Fatih Terim bombayı patlattı: İtalya'dan teklif gelirse hemen ayrılırım

"HEP TAKİP EDİYORUM"

İtalya'dan teklif gelirse nasıl bir karşılık vereceğiyle ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: Serie A'yı hep takip ederim. İtalya'yı çok seviyorum. Bugün bile La Gazzetta Dello Sport'u okudum. Sarri benim dostum. Lazio iyi olacak. Şimdi Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var. Adamlarımla beraber bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım.

Galatasaray Avrupa Ligi'ne güzel başladı

 

Terim: Şenol Güneş’e ayıp edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan18 Eylül 2021 13:56

    20 yıldır gs ye yapıştın zaten büyük hoca olsaydın ispanya İngiltere turu yapmış olurdun senin değişen birşey yok burada daha fazla kazanıyorsun başarılar

  • Türkoğlutúrk18 Eylül 2021 08:50

    Gittin sonuç bakabaka döndün.galatasaray değil orası,eski yi ne yapsınlar.

  • ALPTUĞ17 Eylül 2021 22:31

    Bunlarda ALLAH rızası için milli ruh kalmamış mideleri yabancılarca esir alınmış ben şahsen galatasaray başkanının yerine olsam bu cümleleri sarfeden birinin ilişiğini hemen keserim galatasarayı çalıştıracak ülkemizde nice aslan gibi evlatlarımız var.

  • Volkan17 Eylül 2021 22:01

    Hocayı seviyoruz. "big games easy than the other games,"

  • Gazcı çakma17 Eylül 2021 21:05

    Hade len çakma, kim napsın seni

  • Kürşad17 Eylül 2021 20:36

    Futbol denilen faydasız işe harcanan her kuruş israftır, suçtur, günahtır. Buraya akıtılan paralar kesilmeli Üretken/üreten sektörlere yöneltilmelidir.