E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim Galatasaray'a yeni bir yıldız getiriyor---

Terim Galatasaray'a yeni bir yıldız getiriyor

Terim Galatasaray'a yeni bir yıldız getiriyor
22 Mart 2020 - 11:42 borsagundem.com

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Sarı-Kırmızılıların yeni stoperini futbolcu izleme programından buldu. Tecrübeli teknik adam, 7-8 farklı maçını izlediği ve çok beğendiği genç savunmacı Dusan Stojinovic'i listesine aldı.

Beşiktaş maçından sonra idmanları iptal eden Fatih Terim, evine kurdurduğu WyScout futbolcu izleme programı üzerinden çalışmalarını sürdürüyor.

Terim'in günde en az 3-4 maç izlediği özellikle doğru ücretlerle uygun transfer edilebilecek oyuncular üzerinde durduğu öğrenildi.

Şimdiye kadar izlediği birkaç oyuncu için scout ekibinden ek raporlar talep ettiği de gelen bilgiler arasında. Devre arasında yaş ortalamasını düşüren Fatih Terim yaz transfer döneminde de bu hamlesine devam etmeyi planlıyor.

7-8 MAÇINI İZLEDİ

Bu nedenle genç isimlere öncelik veren sarı-kırmızılı teknik adamın, üzerinde durduğu oyunculardan birisinin ise Slovenya U21 Milli Takımı'nda oynayan Dusan Stojinovic olduğu bildirildi.

Luyindama'nın satılması ihtimali nedeniyle Terim'in 1.87 boyundaki stoperi 7-8 farklı maçta izlediği ve hepsinde de çok beğendiği gelen bilgiler arasında.

(Sabah)

Fenerbahçe'de Marcelino'ya korona virüs engeli

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÜMÜT 23 Mart 2020 02:06

    Diagne jackne mi vardı ne oldu? Terim bey rahat tabi maaş çalışıyor. Galatasaray batıyor. Yeter artık hiçbir kulüp kimsenin malı değil. Madem öyle zarar ettirenler cebinden karşılasın

  • kaktust22 Mart 2020 12:47

    onu getir, bunu getir,nasıl olsa cebinden getirmiyor ya ,kulübü borçlandırıyor,sırtında yumurta küfesi yok ya,teknik direktörün kabiliyetlisi elindeki kadro ile başarılı olandır,daha olmadı çıkar sen oynarsın  vede nasıl oynanacagını gösterirsin,külübler borç batagında yatırmcı batakda

  • ----------- ??????????-------------22 Mart 2020 12:07

    işte böyle akıllanın pili bitmiş falcao ya 5 milyon euro yıllar ödeyeceğinize ve diğerlerine  gidin iki üç kişiye vermiş olduğunuz paraya iki tane böyle gençlerden takım kurarsınız.