E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekrar hisse almak için bu sinyali bekleyin---

Tekrar hisse almak için bu sinyali bekleyin

Tekrar hisse almak için bu sinyali bekleyin
28 Şubat 2020 - 11:08 borsagundem.com

New York Mellon Bankası stratejistlerine göre tekrardan hisse senedi almak için virüsün akıbeti hakkında sağlam görüşlere ihtiyaç var

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD Başkanı Donald Trump, korona virüs konusunda Beyaz Saray'da, Başkan Yardımcısı Mike Pence, Sağlık Bakanı Alex Azar ve sağlık yetkililerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına ABD Başkanı Trump ile Sağlık Bakanı Alex Azar'ın birbirine zıt açıklamaları damga vurdu. ABD Başkanı Trump, "ABD'de risk oldukça az. 15 korona virüs vakası var, aşı çalışmalarımız da hızla ilerliyor. ABD bu virüse hazır" dedi. Buna karşılık Sağlık Bakanı Azar, "ABD tehlike altında, virüs hızlı bir şekilde toplumda yayılabilir. Birden fazla aşı üzerinde çalışılıyor ancak nihai aşıya ulaşılması 6-7-8 ayı geçebilir" diye konuştu. Ayrıca ABD'de, korona virüsüyle mücadele biriminin başına Başkan Yardımcısı Mike Pence getirildi.

ABD borsalarındaki bir sonraki düşüşün korona virüsün ABD’de yayılmaya başladıktan sonra olacağını düşünülenlerin sayısı oldukça fazla.

Citigroup stratejistleri şuanda hisse alımları yapmayacaklarını ve FED’in hareketlerini bekleyeceklerini söyledi.

New York Mellon Bankası’nın baş stratejisti Alicia Levine, hisse almak için virüsün akıbeti hakkında sağlam bir görüşe ihtiyaç olduğunu söyledi. ‘Eğer virüsün yaza biteceğini düşünüyorsanız hisse alın fakat daha kötüsünü bekliyorsanız bekleyin’ yorumunu yaptı.

Borsalardan büyük para çıkışı olması küçük yatırımcı için fırsat

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Metin01 Mart 2020 14:52

    Biz beklerken siz alun yani yemezler. Alırız her fiyattan alıcaz işte

  • Yatırımcı 29 Şubat 2020 17:53

    ABD borsalarındaki bir sonraki düşüşün korona virüsün ABD’de yayılmaya başladıktan sonra olacağını düşünülenlerin sayısı oldukça fazla. Citigroup stratejistleri şuanda hisse alımları yapmayacaklarını ve FED’in hareketlerini bekleyeceklerini söyledi.

  • Uzman borsacı 29 Şubat 2020 16:45

    ALGYO çok sağlam şirketlerden bitanesi ... Uzun vadede sabırlı bir bekleyisle hisse suanki fiyatının iki katini rahatlikla bulur... y.t.d.

  • xxxxxyyyyt28 Şubat 2020 22:57

    bu virüsün anavatanı çin değil mi , çin borsası niye düşmüyor, Bu virüs çıkan borsayı satmak için bahane

  • Nedim01 Mart 2020 13:20

    Sakın öyle düşünme!  Çin borsası çok sığ bir borsadır.  Amerikan şirketlerinin  Çin de ki yatırımları  ise çok fazla Cola, ndan bilgisayar chip ine ağır sanayi ürünlerine kadar!  yani Amerika yı çok daha fazla etkiler. Çin li 50-100 dolara çalışan gariban!  10 milyar dolar sadece havacılık konusunda yatırımları vardı ki bu 5 sene önceki rakam.    Gerisini sen düşün.  kimse milyarca doları bir anda silmez! Olayı hafife almayalım.

  • Yatırımcı 29 Şubat 2020 18:43

    Kriz olduğu İÇİN virüs satışlara bahane(Sezerin Ecevite kitabı fırlatıp kriz olduğu gibi...

  • Kaçkar KAPLANI28 Şubat 2020 16:13

    Sağlık bakanı corona'dan anlamıyor muymuş ki başkan yardımcısını getirmişler corana virusle mücadele başkanlığına. Kafa her yerde aynı. Gelişmiş yada gelişmemiş ülke fark etmiyor. Önemli olan kişinin yetenek ve algılaması.

  • AAA28 Şubat 2020 11:37

    Bence direk satın. Gün günden daha kötü olacak. Yatırım tavsiyesi değildir.

  • eft29 Şubat 2020 09:36

    Ancak yatırım tavsiyesi olmuş