E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTamer Tuna: Türkiye’de yarından itibaren ligler ertelenecek---

Tamer Tuna: Türkiye’de yarından itibaren ligler ertelenecek

Tamer Tuna: Türkiye’de yarından itibaren ligler ertelenecek
16 Mart 2020 - 21:20 borsagundem.com

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Sivasspor maçı öncesi canlı yayında yaptığı açıklamada "Türkiye'de yarından itibaren ligler ertelenecek. Ben bunu biliyorum ama futbolculara söyleyemedik" dedi

Süper Lig’in 26. haftasında corona virüsü tedbiri nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Sivasspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Tamer Tuna, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. beIN Sports’a konuşan Tamer Tuna, canlı yayında maçların yarından sonra erteleneceğini açıkladı.

Maçların seyircisiz oynanmaması gerektiğini belirten Tamer Tuna “Umarım daha sağlıklı kararlar alınır. Biz o sesi, o ruhu hissetmek istiyoruz. Taraftar içinde olmadığı sürece biz içinde olmak için çabalasak da bu heyecanı hissedemiyoruz” dedi.

Tamer Tuna, maçların yarından itibaren seyircisiz oynanacağını da belirtirken şunları söyledi:

“Futbolla ilgili kararları alırken bizim aramızdan lütfen birkaç kişiyi çağırsalardı. Biliyoruz ki Türkiye’de yarından itibaren ligler ertelenecek. Ben biliyorum. Oyuncularımıza söylemedik ancak durum böyle… Kararlar alınırken lütfen bize de sorun. Bilin kurulu, profesörler, tamam saygı duyuyoruz ama bizim de görüşümüze değer verin. Doğru tedbirler alındı. Alınan önlemlere saygı duyuyoruz.”

Geçtiğimiz haftalarda birçok futbolcunun grip nedeniyle maçlara çıkamadığını da hatırlatan Tamer Tuna “Bunu hemen corona virüsüne bağlamamak lazım ama korkular var. Antrenmanda bazen oyuncular yanımıza oturamıyor. Charles 2 hafta önce Brezilya’ya, Fransa’dan gitti. Karantinada kalacak. Oyuncunun yurt dışına gitmesi değil, geçen haftaya kadar ailelerinden birçoğu yanlarına geldi, gitti. Ne ile karşılaşacağımızı öngöremiyorum” dedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan kapalı alanlara kapatma kararı

Bakan Koca: Test sonucu pozitif çıkan yeni vakalar var

Türkiye’de iki lig askıya alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil 17 Mart 2020 05:50

    Tamer tuna birilerinin tetikçisi gibi konuşuyor. Devletten daha iyi bilecek değilsiniz ya... işine gelmiyorsa çıkıp oynama, Bu kadar basit ama devleti aciz gibi göstermeye hakkınız yok

  • Vatandaş 16 Mart 2020 21:45

    Borsanın içine ettiler az paran var mı derdin var zengin olmak için eldeki de sıfırlandı.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$16 Mart 2020 22:55

    bugün 2008 sonrası kriz borsa hareketlerine baktım.2009 yılının ocak ayından itibaren yavaş yavaş yükselişe geçmiş 6-7 sene sonra düzelmiş.işimiz zor arkadaşlar.2025 e kadar borsadan bir şey beklemekiyin derim.

  • Erhan 16 Mart 2020 21:40

    Koca profesör sana ne soracak, ne fikri alacak, boş boş konuşmuş

  • Ali kötekçi16 Mart 2020 21:31

    Bak git oluum, ne deyo bu loo.