E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTam kapanma olacak mı?---

Tam kapanma olacak mı?

Tam kapanma olacak mı?
25 Nisan 2021 - 10:51 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda, Kovid-19 ile mücadelenin yanı sıra TSK'nin Irak'ın kuzeyine düzenlediği operasyonun da görüşülmesi bekleniyor

Kabine toplantısına, yeni göreve atanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş ilk kez katılacak.

Toplantıda Kovid-19'la mücadelede alınan tedbirlerin sonuçları, aşı tedariği, yerli aşı çalışmaları ve aşı takvimi konularının yanı sıra Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyon başta olmak üzere ülke gündemindeki çeşitli konuların ele alınacağı tahmin ediliyor.

YENİ TEBİRLER AÇIKLANACAK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması planlanan toplantıda, tedbirlerin vaka sayılarına yansıması, yeni tedbirlere ihtiyaç duyulup duyulmadığı, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar devam edeceği gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

İthal aşıda tedarik süreci, Rus Sputnik V aşısıyla ilgili gelişmeler, yerli aşı çalışmalarında gelinen son aşamanın da toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer alacağı öngörülüyor.

Toplantıda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından da sunum yapılacağı tahmin ediliyor. Akar'ın yurt içi ve sınır ötesinde devam eden terörle mücadele faaliyetlerinin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyinde Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde bulunan terörist hedeflere düzenlenen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarına ilişkin kabineyi bilgilendirmesi bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da sunum yaparak, önemli dış gelişmeler ile 27-29 Nisan'da BM öncülüğünde, Kıbrıslı taraflar ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'nin de katılımıyla düzenlenecek 5+1 formatındaki gayriresmi Kıbrıs konulu konferans öncesinde bilgilendirme yapması öngörülüyor.

Yeni göreve atanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın da toplantıda bir sunum yapması bekleniyor.

Vaka sayılarında dikkat çeken düşüş

Dünyada günlük korona vaka sayısı rekoru kırıldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman25 Nisan 2021 20:47

    Tam kapama yapında tam batalım.Tam kapama isteyeyip  bu ülkeyi batırmak isteyen bu vatanın hainlerine ve düşmanlarına hitaben söylüyorum.Korona felan bahane,  bunların amacı bu ülkeyi batırmak fakirleştirmek.kalpden şekerden tansiyondan ölenleri bile koronadan öldü deyip sayıyı yükseltiyorlar.Amaçları Turizmi öldürmek esnafı öldürmek hala sağ kalanlar varsa , ,işssizliği hortlatmak son olara şöyle söylüyorum.Korona kadar taş düşssün başınıza hainler düşmanlar.

  • okiman0725 Nisan 2021 21:06

    yandaşlar hayatta kalacaklar...

  • okiman0725 Nisan 2021 20:01

    bu son 2 hafta kapanması ne işe yaradı ki? hafta sonu evde, marketlerde dip dipe sıralarda insanlar, hafta içi çalışan çalışıyor, yasak saatinden önce herkes alt alta üstüste eve gitme telaşında...böyle virüs ile mücadele olmaz.

  • 🤷🏻25 Nisan 2021 23:13

    Bime baktım akşam üstü tıklım tıkış sıra teeeee uzaya gitmiş kasaların önünde,sonra geldim bir de hisseye baktım,hani yediğini göstermiyorsun derler ya hah işte tamda öyle olmuş kasadaki sıraya bak hissenin fiyatına bak.

  • acacu25 Nisan 2021 17:30

    Overlokçular hafta içi 12:00-16:00 saatleri arasında, arzuhalciler ise sadece cumartesi günleri 09:30-12:30 arasında çalışabilecek. Al sana yeni önlemler.

  • şakamısın25 Nisan 2021 14:14

    sıctınız resmen...